przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mowisz ze moze trzec? a do tego opony 225? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mowisz ze moze trzec? a do tego opony 225? oponka 225/40 , trzeć jak trzeć, ale wyglądać bedzie z doopy, bo bedą schowane w nadkola te koła, dystans 12mm, zrobi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 48 bedzie trzec o talezyk w gwincie na 90% trza by dystans z 5-10 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no oponki wlasnie takie 225/40/18, masz jakies sprawdzone dystanse? i sroby do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no oponki wlasnie takie 225/40/18, masz jakies sprawdzone dystanse? i sroby do tego? jeszcze nie używałem dystansów, ostatnio chopki z b6 czy b7 zamawiali 12mm H&R, ale cena nie była zbytnio ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no oponki wlasnie takie 225/40/18, masz jakies sprawdzone dystanse? i sroby do tego? cena porzadnych dystansow lamie cycky ja mam u siebie 5mm stalowe i 10 mm alu na wiosne zobacze ktore wsadze, wypadalo by dystanse mialy rant centrujacy, to podstawa :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no oponki wlasnie takie 225/40/18, masz jakies sprawdzone dystanse? i sroby do tego? cena porzadnych dystansow lamie cycky ja mam u siebie 5mm stalowe i 10 mm alu na wiosne zobacze ktore wsadze, wypadalo by dystanse mialy rant centrujacy, to podstawa :good: :good: na te bez rantu to nawet niepatrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no oponki wlasnie takie 225/40/18, masz jakies sprawdzone dystanse? i sroby do tego? cena porzadnych dystansow lamie cycky ja mam u siebie 5mm stalowe i 10 mm alu na wiosne zobacze ktore wsadze, wypadalo by dystanse mialy rant centrujacy, to podstawa :good: :good: na te bez rantu to nawet niepatrze... 5mm jeszcze nie, ale 10 mm jest duze prawdopodobienstwo ze kola moga bic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Reniu mi pisal ze chyba cos kolo 400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Reniu mi pisal ze chyba cos kolo 400zl no właśnie coś w tych granicach , za ile wyrwałeś Avusy? wszystkie w takim stanie jak na foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Reniu mi pisal ze chyba cos kolo 400zl nowe? to chyba cena za 2szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Reniu mi pisal ze chyba cos kolo 400zl nowe? to chyba cena za 2szt raczej napewno za oś :gwizdanie: , do wiosny sporo czasu, szukaj jakiejś używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 spoko na wiosne cos pokombinuje... te 12 H&R mają już ten pierścień , ale cena rwie suty ;( Reniu mi pisal ze chyba cos kolo 400zl no właśnie coś w tych granicach , za ile wyrwałeś Avusy? wszystkie w takim stanie jak na foto? wydaje mi sie ze fele dosc dobrze wyrwalem, myslalem ze bede je musial przemalowac ale raczej nie, bylem sprawdzic sa proste, zaden rant nie jest uszkodzony, na jednej feldze na jednym ramieniu sa takie malutkie dziurki, tak jak bys felge polozyl na asfalcie i ja docisna, czuc pod reka ale nie rzucaja sie w oczy, no i brakuje 2 tych malutkich znaczkow audi na kapslach (ogolnie pier**l i chyba jak dobrze poszukam to znajde takie w garazu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no to dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dropson bedzie furkas spasiona jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 tak mi sie przypomnialo.... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________ :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 tak mi sie przypomnialo.... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:37_________________________________________________ :naughty: do czerwonego auta pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi