przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 koniec bo kupuje drugie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 koniec bo kupuje drugie auto co tam bedzie ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 chyba clio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jakis maly szatan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 cos taniego ze wspomaganiem dla zony do nauki jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 cos taniego ze wspomaganiem dla zony do nauki jazdy aaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 takze bedzie co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 takze bedzie co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 PLANY NA 2011 Plany - koła 18" avus juz czekaja, jakies dystanse tez juz ogarniete/ jeszcze tylko jakies oponki - gwint weiteca czas najwyzszy zrobic przekladke - bose tylko zalozyc - duze lusterko z prawej strony czekam kiedy dojdzie - klamki/lustra/dokladki zderzaków/progi/ w kolor trzeba najpierw ogarnac wszystko do okola - dokladka pod pdc czekam za kurierem - malowanie zaciskow farba juz kupiona i to juz kuzwa koniec nic wiecej nie robie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dzisiaj doszly dystanse i sruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dzisiaj doszly dytanse 10mm z kolnierzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 poka, poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dzisiaj doszly dytanse 10mm z kolnierzem? ni hu hu...... tydzien czasu szukalem i za ciula 10 z kołnierzem, 12 znalesc to tak samo :gwizdanie: wszyscy maja dopiero kolnierz od 15mm, wzielem zwykle 10 i 5 zobaczymy, jak cos mam juz na nie kupca..... ale bedzie mozna cos juz pokombinowaqc i przedewszystkim zobacze jak to wyglada, najwyzej bede szukal czegos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dzisiaj doszly dytanse 10mm z kolnierzem? ni hu hu...... tydzien czasu szukalem i za ciula 10 z kołnierzem, 12 znalesc to tak samo :gwizdanie: wszyscy maja dopiero kolnierz od 15mm, wzielem zwykle 10 i 5 zobaczymy, jak cos mam juz na nie kupca..... ale bedzie mozna cos juz pokombinowaqc i przedewszystkim zobacze jak to wyglada, najwyzej bede szukal czegos innego jak pieknie kolka bija przy 120km/h (chyba ze dowazanie na aucie cos da)alu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 bez kolnierza[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 19:18_________________________________________________10mm x2 i 5mm x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 karwa ja bym chętnie 5mm na tył jeszcze wrzucił, no ale boję sie tego bicia kół, Dropsone zakładaj i zdaj relacje, moze nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 yo, tylko szukam jeszcze opon, i troche kasa mnie ogranicza.... bo moge tylko wywalic 800zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 yo, tylko szukam jeszcze opon, i troche kasa mnie ogranicza.... bo moge tylko wywalic 800zl no to nówek nie kupisz, ja wybrałem budżetówkę, ale jestem z nich zadowolony Nexeny N3000, no ale 1400zł trzeba dać za nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 yo, tylko szukam jeszcze opon, i troche kasa mnie ogranicza.... bo moge tylko wywalic 800zl no to nówek nie kupisz, ja wybrałem budżetówkę, ale jestem z nich zadowolony Nexeny N3000, no ale 1400zł trzeba dać za nówki no wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 yo, tylko szukam jeszcze opon, i troche kasa mnie ogranicza.... bo moge tylko wywalic 800zl no to nówek nie kupisz, ja wybrałem budżetówkę, ale jestem z nich zadowolony Nexeny N3000, no ale 1400zł trzeba dać za nówki ja dalem 1200 za ns2 noweczki aha przy 5 mm nie powinno byc prawie wcale bicia kol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi