Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chrom zwinąłeś komuś z auta :naughty: czy kupowany na metry? gwint i avuski po zazdrościć tylko :hi:

Ten na metry nie zrobiłby nawet 10% efektu ori chromu.

dropsone, jest mega :kox::slina:

musi pójść jeszcze w dół :good:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest ustawiona teraz na 63cm do blotnika i chyba narazie tak zostanie

Opublikowano

jest kosa :naughty: jeszcze tylko malowanko plastików i będzie miazga :kox: i też te halogeny :gwizdanie:

Opublikowano

mialem juz Ci napisac u f16 ze to nie hallogeny :decayed::naughty: tylko swiatla do jazdy dziennej i mi sie tez one wiadza.... ale wiem jak jest..... i rozumie ze nie kazdemu musza sie podobac :wink4:

Opublikowano

ja mam tak samo :wink4:, i bez klepania przednich błotników, przy feldze 8J18 ET35 i oponie 225/40, niżej nie schodzę :decayed:

Opublikowano

ja mam tak samo :wink4:, i bez klepania przednich błotników, przy feldze 8J18 ET35 i oponie 225/40, niżej nie schodzę :decayed:

Ja chyba też tak mam :shocked:

tylko, że felga 8.5 cala.

Opublikowano

u mnie jest tak ze przy 18" 8j i et 48 opona 225/40 z przodu musi byc 5mm dystans bo bez opona trze o wahacz, i max moge zejsc do ok 61,5cm ale wtedy najmniejsza dziura i nie mam nadkola...

Opublikowano

Ja chyba też tak mam :shocked:

tylko, że felga 8.5 cala.

a jaka guma? 225/40? jeśli tak to już masz troszki naciągu i bedzie tak jak przy 225/40 :wink4:

u mnie jest tak ze przy 18" 8j i et 48 opona 225/40 z przodu musi byc 5mm dystans bo bez opona trze o wahacz, i max moge zejsc do ok 61,5cm ale wtedy najmniejsza dziura i nie mam nadkola...

a u Ciebie ET pozwala zejść niżej :good:

Opublikowano

225/40 (nareszcie) bo 235/40 tarło na dołkach.

czytałem, że aju wyciął plastikowy rant w nadkolu, chyba też tak zrobię :wink4:

EOT

Opublikowano

teraz super wygląda na tych kołach :notworthy:

Opublikowano

super :kox: dropsone kawał dobrej roboty coraz bliżej zamierzonego celu :good:

Opublikowano

walisz ściemę na szyby?

Opublikowano

spoko :>

Opublikowano

No dropsone... :evil::good:

Opublikowano

jutro pracowity dzien... zakladamy spryski u krzycha, moze uda sie wrzucic rozpórkę :naughty:

Opublikowano

jutro pracowity dzien... zakladamy spryski u krzycha, moze uda sie wrzucic rozpórkę :naughty:

karwa, ja walczę z jedną śrubą bo mam tak zapieczoną że masakra, tam są śruby 16, trzy puściły bez problemu a jedna daje po piz*zie :polew:

Opublikowano

karwa, ja walczę z jedną śrubą bo mam tak zapieczoną że masakra, tam są śruby 16, trzy puściły bez problemu a jedna daje po piz*zie :polew:

kuzwa dzisiaj jaka jazda byla z gwintem..... klucze sie giely, a nakretka w miejscu.... na letni setup sie udalo podkrecic ale co bedzie z podkreceniem gwintu na zime :gwizdanie:

Opublikowano

kuzwa dzisiaj jaka jazda byla z gwintem..... klucze sie giely, a nakretka w miejscu.... na letni setup sie udalo podkrecic ale co bedzie z podkreceniem gwintu na zime :gwizdanie:

ja nie konserwowałem na zimę, i setup letni z przekładką kół zajął mi 1,5h :wink4:, także bedzie dobrze :good:

Opublikowano

dropson...fura poprostu miazga...a ogrom pracy włozony chyba bezcenny :evil:

jest pieknie :good: