Garnus Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 Czy jest możliwość podłączenia tam z tyłu samego kabla aux zamiast jakiś emulatorów zmieniarki ? Chciałbym wyprowadzić kabel aux w okolicach tylnej popielniczki, bo ten dyndający od kasety przeszkadza przy zmianie biegów
Muskel1 Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 Musisz coś takiego zastosować allegro.pl ALLEGRO.PL :
Garnus Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Opublikowano 24 Marca 2022 Lekko się cykam tych wszystkich modułów, bo jakoś tak męczy mnie myśl że perełeczka w końcu się podpali xd Montaż oświetlenia nóg był dla mnie już wielkim stresem
pila24 Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 38 minut temu, Garnus napisał: Lekko się cykam tych wszystkich modułów, bo jakoś tak męczy mnie myśl że perełeczka w końcu się podpali xd Montaż oświetlenia nóg był dla mnie już wielkim stresem To radio nie obsługuje aux,więc musi być coś na wzór zmieniarki. Ten moduł powyżej również emuluje zmieniarkę. Jak się boisz to zleć komuś.
Ochromvip Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) Zawsze możesz zastosować bluetooth kasetę bo tak widzę że masz tą samą kasetę tyle że na kablu. Pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2022 przez Ochromvip
Garnus Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Opublikowano 24 Marca 2022 bardziej mi chodziło o to że elektronika wewnątrz modułu zawiedzie. Bardzo rozkminiałem temat takiej kasety i jedyne co mi się nie podobało to że trzeba ja ładować ale jest to chyba najmniej inwazyjne podejście
Elhape Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 Najlepiej kup sobie magnetofon i nagrywaj muzykę na kasety tak będzie najbezpieczniej. Nie rozumiem Twojego strachu bo już prędzej ukradną Ci samochód niż zapali się ten moduł. Telefon komórkowy nosisz w kieszeni ??
Garnus Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Opublikowano 24 Marca 2022 To jest kwestia tego że nie ufam taniej chińskiej elektronice
lukaszbass Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 A co dzis nie jest chińskie?sam mam taka kasetę i zero problemów.?
Muskel1 Opublikowano 24 Marca 2022 Opublikowano 24 Marca 2022 59 minut temu, Garnus napisał: To jest kwestia tego że nie ufam taniej chińskiej elektronice A telewizor w domu masz?
Garnus Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Opublikowano 24 Marca 2022 Powiem wam że żenada troche ze strony audi aby dać w 2006 samo wejście na kasety Później człowiek musi kombinować i zaśmiecać forum durnymi pytaniami
Elhape Opublikowano 25 Marca 2022 Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Twoje pytanie nie są wcale durne, co najwyżej Twój strach przed stosowaniem różnych adapterów jest dość śmieszny i dziwny Na pewno do b7 było też oryginalne radio z cd tylko trzeba było dopłacić jak ktoś brał nowe z salonu. Może i były jakieś od razu z aux ?? Edytowane 25 Marca 2022 przez Elhape
Garnus Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Opublikowano 29 Marca 2022 Zainwestowałem w zmieniarke bluetooth która ma tez kabel aux i wyjście na mikrofon i powiem wam że różnica pomiędzy kaseta a tą zmieniarka jest ogromna Kaseta mi trzeszczała i szumiała już na 17 głośności i +2 bas a na tej zmieniarce dopiero przy 30 coś tam trzeszczy i bas na 6 xd Bardziej mi zależało na kablu aux który jest przeznaczony dla hołoty która jeździ na tyle
Fido Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie ma jak Yatour, wpinasz kartę pamięci i masz 594 MP3 w 6 folderach sterowanych przez radio.Jakość o wiele lepsza niż ta badziewna kaseta. Przecie to radio obsługuje zmieniarkę CD, a emulator w postaci Yatoyra wyśminicie się sprawdza.
Rekomendowane odpowiedzi