Norbas Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Myślę, że to kwestia czasu... chociaż ceny ściętych coraz wyższe ?
Rabbi Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Norbas napisał: Myślę, że to kwestia czasu... chociaż ceny ściętych coraz wyższe ? Dokładnie,niektórym na alledrogo już całkiem sufit na łeb spadł
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Niestety tak jest, do starszych auto używane części droższe jak do nowszych. @siemian ma kilka sztuk na sell Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez Dev
siemian Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Rabbi napisał: Dokładnie,niektórym na alledrogo już całkiem sufit na łeb spadł Ceny kształtuje popyt i podaż. Takie prawo rynku. 1
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) jaka masakra ? jak @siemian napisał, prawa rynku, popyt - podaż i odwrotnie ja to widzę jeszcze inaczej i kazdemu powtarzam, nie ma: tanio - drogo jest: albo Cie stac albo nie jak sie uprę na na jakis zakup to tak długo zbieram kase az to kupię i nie płacze zę wydałem nie wiadomo ile Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez Dev 3
karolek_ust Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Dev napisał: jaka masakra ? jak @siemian napisał, prawa rynku, popyt - podaż i odwrotnie ja to widzę jeszcze inaczej i kazdemu powtarzam, nie ma: tanio - drogo jest: albo Cie stac albo nie jak sie uprę na na jakis zakup to tak długo zbieram kase az to kupię i nie płacze zę wydałem nie wiadomo ile No tu masz rację , też tak patrzę ogólnie na to bo jak mnie nie stać to nie mówię ale oni drogo mają . Chodzi o to że ceny są duże jak musisz kupić kompletna z poducha dla przeciętnego Kowalskiego . Ale albo się chce lux i prestiż albo OEM przedlift he
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Albo robisz wszystko na "Nelsona PL" 1
Norbas Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie mój poziom... Obecnie kasa na poduszkę poszła na zestaw odcięcia poduszki ponadto pytanie... mam poduchę z zakupionej kiery pod polifta ale za grzyba nie chce zaskoczyć na zaczepy od kiery z polifta a4/a5. Znalazlem jakis napis na poduszce, ze niby a3 ale wiązka jest o numerze 8u0971589j Czyli pod a4 a5. powiedzcie mi czy jest jakaś różnica po między poducha a3 - a4 - a6 ? poducha z a3 pasuje pod kiere a4 ?
Leszczonka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Norbas napisał: Nie mój poziom... Obecnie kasa na poduszkę poszła na zestaw odcięcia poduszki ponadto pytanie... mam poduchę z zakupionej kiery pod polifta ale za grzyba nie chce zaskoczyć na zaczepy od kiery z polifta a4/a5. Znalazlem jakis napis na poduszce, ze niby a3 ale wiązka jest o numerze 8u0971589j Czyli pod a4 a5. powiedzcie mi czy jest jakaś różnica po między poducha a3 - a4 - a6 ? poducha z a3 pasuje pod kiere a4 ? Ja mam Kiere z s1 i niby to było to samo co a3 ale jednak podobno różni sie to czymś jak sprzedawałem multi z tej kiery i niby to nie jest to samo co w kierze z s1,w każdym bądź razie jak by ktoś wrzucał Kiere z a1/s1 to ori poducha z 3 ramiennej kiery pasuje od a4 poliftowej
Norbas Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Opublikowano 2 Maja 2022 Już poduchę ogarnąłem. Był zaczep lewy wykrzywiony tak jakby ktoś zapomniał o nim, ze jest i szarpał go... duzo lepiej ale wystawiłem na sprzedaż bo jednak chciałbym ścięta... w między czasie na wymianę czekają dolne wahacze... 1
karolek_ust Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 Skąd brałeś poduchę z pl czy u was w NO
Rob@k Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 (edytowane) Dobrze że wahacze wymieniasz profilaktycznie Ta kiera dużo odmładza wnętrze. Edytowane 2 Maja 2022 przez Rob@k 2
karolek_ust Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 A jakie mialeś objawy ze dolne wymieniasz wahacze 1
Norbas Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Opublikowano 2 Maja 2022 No profilaktycznie jak robak Na poważnie to przedni skrzypi i tuleja przesowa się wiec koło chodzi przód tył z dwóch stron a tylny dźwięki wydaje i już popękane tuleje... góra na razie spoko... jakby skrzypiały to bym nasmarować tak jak w aso robią i na rok spokoj... 1
Norbas Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Opublikowano 2 Maja 2022 7 minut temu, Norbas napisał: No profilaktycznie jak robak napisał Na poważnie to przedni skrzypi i tuleja przesowa się wiec koło chodzi przód tył z dwóch stron a tylny dźwięki wydaje i już popękane tuleje... góra na razie spoko... jakby skrzypiały to bym nasmarować tak jak w aso robią i na rok spokoj...
Norbas Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Opublikowano 6 Maja 2022 Wczoraj jeszcze była chwila na czyszczenie przepustnicy, egr, i fotela kierowcy, kodowanie audio pod b&o i ustawienia głośności w zielonym menu . egr po czyszczeniu i do tego zestaw nowych uszczelek. Fotel przed po wyczyszczeniu i po balsamowaniu i na drugi dzień po wyschnięciu i przetarciu... kodowanie ASS 3G high a kodowanie pod banga jest ma „0” na 10 miejscu ustawienia głośności radia, dab, sd card etc pod ASS i ustawienia aby potencjometr regulacji głośności nie odbijał zbyt mocno przy zmianie głośności 1
Rekomendowane odpowiedzi