NIKFAN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam, Jestem posiadaczem Audi A4 1,9 TDi z 2001 roku. Chcem doprowadzić swoje autko do perfektu i dlatego potrzebuję trochę waszej pomocy koledzy. Olej już wymieniłem, nie wiedziałem jaki był wlany wcześniej, więc wlałem Mobil super S 10W40. Teraz kolei na rozrząd. Czy koledzy znają może kogoś, kto robi to fachowo i za normalne pieniądze? Przyznam, że sam nie dam rady tego zrobić, a w serwisach ... lepiej nie mówić.
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 W tym temacie polecano warsztat w Warszawie
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Gadaj z Lookierem :arrowr: http://www.a4-klub.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1954
Rogalotti Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ew. zapraszam do mnie. Po info proszę pisać na PW... Ceny przyjazne dla forumowiczów
Lukas Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gadaj z Lookierem oj Hugo lepiej nie Lookier to juz nie ogarnia tematow i tylko problemy przez to sie tworza
Ogi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja polecam Diagtronika w podwarszawskich Jankach naprawde konkretni goscie i grupe VW to maja w paluszku, ceny tez bardzo przyjazne.
wojtas-audi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ew. zapraszam do mnie. Po info proszę pisać na PW...Ceny przyjazne dla forumowiczów Wal do Rogala, napewno nie bedziesz zalowal
Szewczenko7 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wal do Rogala, napewno nie bedziesz zalowal I na pewno bedzie to zrobione fachowo
Rogalotti Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przestańcie juz tak kadzić Diagtronik oczywiście jak najbardziej :!:
Norbi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Do Andrzejka do Diagtronika. Klubowych fur zrobił już całą chałde :biggrin: Robią tylko Audiczki
Rekomendowane odpowiedzi