Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Skasuj stare mapy i próbuj pinownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikorA5 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Tylko VCDS lub OBD11 da się to zrobić? czy z poziomu mmi można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia https://a4-klub.pl/topic/489125-aktualizacja-map/?do=findComment&comment=5705037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heli. Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia W dniu 5.08.2024 o 11:12, SikorA5 napisał(a): Ktoś wie czemu tak się dzieje? dochodzi do 1% i wyświetla się taki komunikat na pendrive jest to samo karta ma 64gb jest odpowiednio sformatowana 🙄 Format mapy za pośrednictwem VCDS. Mi to pomogło. Aktualizacja ruszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
printpimp Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia @SikorA5 Miałem podobnie, pomogło sformatowanie partycji danych bazy nawigacji za pomocą OBD11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed1986 Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Czy ktoś z powodzeniem wgrywał mapy P370? Właśnie je pobieram i zwróciłem uwagę, że zajmują one o połowę mniej miejsca w porównaniu do P350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) Chyba wszscy w tym wątku mają już P370 wgrane, i tak, mają one tylko ok15GB. Edytowane 7 Września przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed1986 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września (edytowane) 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Chyba wszscy w tym wątku mają już P370 wgrane, i tak, mają one tylko ok15GB. Również i mi udało sie wczoraj z sukcesem wgrać mapy P370. Z ciekawostek dodam, że ja wywołałem aktualizację map za z REM a nie z menu Pielegnacja Systemu i wszytsko przebieglo pomyślnie. Dodatkowo zastosowalem pach naviignore, dzięki któremu, m.in. Nie włącza się kompas na VC podczas nawigowania przy uzyciu AA. Pytanko odnośnie widoku satelitarnego - wiem że Google Earth jest niedostepny. Jak natomiast uruchomić widok satelitarny dostarczony przez Here Maps? Obecnie prz próbie włączenia takiego widoku dostaję komunikat o tym, że nie mam licencji na Audi Connect. Czy ta usługa jest niezbędna czy da się to jakiś obejść za pomocą patcha w M.I.B.? Załączam zdjęcie z wersją Firmware Edytowane 8 Września przez speed1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 4 minuty temu, speed1986 napisał(a): Jak natomiast uruchomić widok satelitarny dostarczony przez Here Maps? Jaką wersje softu MMI masz ? 4 minuty temu, speed1986 napisał(a): Dodatkowo zastosowalem pach naviignore, dzięki któremu, m.in. Nie włącza się kompas na VC podczas nawigowania przy uzyciu AA. Tutaj też to opisałem: https://a4-klub.pl/topic/493644-uruchomienie-podwójnej-navi-w-a4-b9/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed1986 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Jaką wersje softu MMI masz ? Tutaj też to opisałem: https://a4-klub.pl/topic/493644-uruchomienie-podwójnej-navi-w-a4-b9/ Dołączyłem wesje softu do poprzedniego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Masz ostatnią dostępną wersję obsługującą już widok satelitarny. Aby uruchomić widok satelitarny musisz zakupić licencję Audi Connect Nawigacja & Rozrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed1986 Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz ostatnią dostępną wersję obsługującą już widok satelitarny. Aby uruchomić widok satelitarny musisz zakupić licencję Audi Connect Nawigacja & Rozrywka. Ok. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Cześć mam pytanie jak wyprowadzić US wersję na wersję na EU i od jakiej wersji zacząć EU ? Ktoś pomoże ? Jak to zacząć z tym systemem usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Do jakiej wersji muszę przenieść na początek, jaka ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Nie zrobisz konwersji do europy bez narzedzi diagnostycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Chodzi o vcds czy vcp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września VCP + VCDS + odpowiednie patche , komendy skrypty po dlink jest tego troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września A ja chciałem tylko mapy pod EU I może jakieś menu car, a tu tyle zachodu, no spodziewałem się, że jakaś aktualizacje trzeba zgrać na SD odpowiednią żeby zacząć a później to już poleci, no powiem ci, że ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost9195 Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września A powiedz mi masz może jakaś instrukcje do tego, bo w sumie dostep do org vcp i vcds mam tylko właśnie jak to wygląda instrukcjach jak to ugryźć by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieldos Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Od dwóch dni walcze żeby wgrać MIB i mam już zenit. Pomoże ktoś ogarnąć. Mam soft P3638 czy mogę zaktualizować odrazu do P5152 i wtedy szukać patch pod to czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi