WojtekA6C7 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Graty zakupu Piękny Rysiek Powodzenia w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensor77 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Auto petarda. Gratulacje zakupu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 super auto, gratulacje! widzę, że kupione od Darka Zawady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 5 godzin temu, jedrekx napisał: super auto, gratulacje! widzę, że kupione od Darka Zawady? Dzięki. Tak dokładnie. Od "Drive Your Dream". Świetne doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 też od niego braliśmy jedną z C7mek, akurat nie moją. również złego słowa nie mogę powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Pomyśl o wyrzuceniu sitka oleju do turbin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 24 minuty temu, Kodzak33 napisał: Pomyśl o wyrzuceniu sitka oleju do turbin Akcja serwisowa trwa teraz i ogarniają to właśnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 W dniu 15.07.2022 o 00:21, malik napisał: Zaintrygowales mnie... bo to jest standardowa fela Performance. Na jakie bys zmienil? Fela teraz to 21" 21" z Porsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Tworek Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W dniu 15.07.2022 o 22:28, malik napisał: Pasy dobry pomysł, dzięki za sugestię. Dociągi drzwi są, elektryczna kolumna kierownicy też. Podpowiedz proszę gdzie w VCDS znajdę zmianę ustawień wysokości zawieszenia. W Q7 kiedyś to robiłem ale z 10 lat temu. Asystent parkowania miałem w 2 służbówkach i nigdy nie uruchomiłem. Tutaj mam nawet kamery 360 ale ja starej daty jestem i parkuje na lusterka i pikanie Znalazłem jeszcze jedną rzecz której brakuje - roletki w tylnych drzwiach. Lusterka chyba puszczę w carbon bo to co jest teraz to jakiś żart. Nawet nie są aluminiowe te obecne obudowy. Carbon będzie ładnie pasował do czarnych trimów na zewnątrz. Może mnie ktoś poprawi ,ale ja nie widzę tu pneumatycznego zawieszenia. Ja w c7 mam na ekranie w lewym górnym rogu informacje Podnoszenie, a tu tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Artur Tworek napisał: Może mnie ktoś poprawi ,ale ja nie widzę tu pneumatycznego zawieszenia Dobrze widzisz. Nie ma pneumatyki tylko DRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Malik, już mi się nie podoba ten Twój Rysiek trzeba rezać pneumat, bo bieda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 15 godzin temu, H4mm3R napisał: Malik, już mi się nie podoba ten Twój Rysiek trzeba rezać pneumat, bo bieda. Hehe, jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 W dniu 14.08.2022 o 10:26, H4mm3R napisał: Malik, już mi się nie podoba ten Twój Rysiek trzeba rezać pneumat, bo bieda. Otóż to Pneumat w eS RS jest petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Piękna, wypaśna sztuka Chętnie bym taką widział u siebie jako następcę RS4 tyle że mimo wieku (mojego nie auta ) jeszcze mnie kręcą bardziej wyraźne kolory (czerwony, niebieski, żółty) Niech cieszy. Ps. nic nie pisałeś chyba o wydechu, seryjny czy po modyfikacjach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 11.11.2022 o 16:30, miron78 napisał(a): jeszcze mnie kręcą bardziej wyraźne kolory (czerwony, niebieski, żółty) Ps. nic nie pisałeś chyba o wydechu, seryjny czy po modyfikacjach ? Wiadomix, czerwone są najszybsze Wydech seryjny. Na prawdę brzmi nieźle jak widać na filmiku w pierwszym poście. Na ustawieniach Dynamic autko robi piękny "popcorn". Z modyfikacji na razie tylko lusterka carbon i bezprzewodowy Android Auto Nie mam na prawdę pomysłów co dodać bo auto ma prawie wszystko. Może jakaś odjechana kiera z RS6 C8 lub nowego R8. Fajnie by było mieć wielki czerwony przycisk Engine Start oraz ustawienia dynamiki auta na kierownicy. Podobno pasują Plug & Play. Tutaj zaprezentowane jak to wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=6Qa-yr8eTsg Pewny plan na wiosnę to jakieś odważne oklejenie typu 50/50 ORI i Moro. Jako daily mam inne auto więc z RS6 mogę się powygłupiać Coś w ten deseń Edytowane 14 Listopada 2022 przez malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 u Ciebie też po dołożeniu car play przestało działać Google Earth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 23 godziny temu, pocas napisał(a): u Ciebie też po dołożeniu car play przestało działać Google Earth? Z tego co kojarzę to Google Earth przestało działać wszystkim w 2018r bo Audi postanowiło zmienić model licencyjny oraz numery IP centralnych serwerów. Są kolesie którzy potrafią to odkręcić za 500-600zł. Mi to ryba bo i tak używam map z Android Auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dniu 14.11.2022 o 20:58, malik napisał(a): Może jakaś odjechana kiera z RS6 C8 lub nowego R8. Fajnie by było mieć wielki czerwony przycisk Engine Start oraz ustawienia dynamiki auta na kierownicy. Podobno pasują Plug & Play. Tutaj zaprezentowane jak to wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=6Qa-yr8eTsg Trzeba programować Twój moduł kierownicy żeby wszystko działało jak powinno z nową kierownicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 W dniu 14.11.2022 o 20:58, malik napisał(a): Wiadomix, czerwone są najszybsze Wydech seryjny. Na prawdę brzmi nieźle jak widać na filmiku w pierwszym poście. Na ustawieniach Dynamic autko robi piękny "popcorn". Z modyfikacji na razie tylko lusterka carbon i bezprzewodowy Android Auto Nie mam na prawdę pomysłów co dodać bo auto ma prawie wszystko. Może jakaś odjechana kiera z RS6 C8 lub nowego R8. Fajnie by było mieć wielki czerwony przycisk Engine Start oraz ustawienia dynamiki auta na kierownicy. Podobno pasują Plug & Play. Tutaj zaprezentowane jak to wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=6Qa-yr8eTsg Pewny plan na wiosnę to jakieś odważne oklejenie typu 50/50 ORI i Moro. Jako daily mam inne auto więc z RS6 mogę się powygłupiać Coś w ten deseń Śmigać i cieszyć sie furą. Narezać sie już w życiu zarezałeś. Teraz czerpać radoche z tego że rezać już nie trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 27 Września Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) No i wskoczył w końcu długo oczekiwany temat czyli montaż kierownicy Audi R8 4S. Zależało mi na odświeżeniu auta ale też na funkcjonalności, czyli żeby wszystkie klawisze (łącznie ze specjalnymi Start/Stop oraz Drive Select) działały. Temat niebanalny i ze względu na cenę komponentów raczej dla bardzo zdeterminowanych 20240927_075921.mp4 Edytowane 27 Września przez malik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi