Skocz do zawartości
IGNOROWANY

VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A4 KLUB POLSKA PIŁA 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę , że jest jeszcze pare osób na czarno to wal do organizatorów :hi:

Świeżo wpisani, pewnie wkrótce zapłacą :wink4:

pewnie tak ...... to solidne osoby co nie Jarko :naughty:

Szkoda że kilka osób zasłużonych jednak na koniec się zdecydowały jak miejsc już nie ma .... następny zlot widać że na ok 130-140 osób trzeba robić .....[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 12:41_________________________________________________OSOBY KTÓRE DEKLAROWAŁY SWÓJ PRZYJAZD NA SOBOTĘ PROSZĘ WPŁACAĆ PIENIĄŻKI ... CZAS DO ŚRODY !!!

Opublikowano

Widzę , że jest jeszcze pare osób na czarno to wal do organizatorów :hi:

Świeżo wpisani, pewnie wkrótce zapłacą :wink4:

pewnie tak ...... to solidne osoby co nie Jarko :naughty:

No mam nadzieje :decayed:

Opublikowano

Jak nie znajdę miejsca to czy znajdzie się ktoś, kto mnie przygarnie jak sierotę :mysli:.

Jestem spokojnym chłopcem bo:

1-nie piję mało;

2-panowie mnie nie interesują;

3- czasem chrapie :embarrassed:

Opublikowano

Jak nie znajdę miejsca to czy znajdzie się ktoś, kto mnie przygarnie jak sierotę :mysli:.

1-nie piję mało;

Chyba coś pisali że jest jakieś miejsce jedno :mysli: Pytaj organizatorów :good:

Opublikowano

1-nie piję mało;

Chyba coś pisali że jest jakieś miejsce jedno :mysli: Pytaj organizatorów :good:

Jarek pozycja 33 na liście :decayed:

Opublikowano

1-nie piję mało;

Jarek pozycja 33 na liście :decayed:

:tongue4:kuredu wpisał go po moim poście :decayed:

Opublikowano

Spoko Koledzy!!!

Damy radę :drunk::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Ja jako czarny nie będę ostatni

Opublikowano

Witam elite

Bede sie pytac, czy znas ktos moze te okolice tego zlotu,czy nie mozna tam czegos wynajac blisko w tym okresie 3 dniowym. Dzieki, poradzcie please.

Opublikowano

Witam elite

Bede sie pytac, czy znas ktos moze te okolice tego zlotu,czy nie mozna tam czegos wynajac blisko w tym okresie 3 dniowym. Dzieki, poradzcie please.

bardzo ciężko ..... to jest dolina Gwdy i bardzo oblegane miejsce w sezonie ......[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 12:37_________________________________________________PRZYPOMINAM O ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINIE WPŁATY ZA CAŁY ZLOT MŁOKOSY :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Witam elite

probuj w OSiR Piła,to osrodek ktory graniczy z naszym,kiedys bylo tam sporo domkow i pole namiotowe,albo pytaj ich o jakies miejscowki w okolicy :good:

Opublikowano

Witam elite

probuj w OSiR Piła,to osrodek ktory graniczy z naszym,kiedys bylo tam sporo domkow i pole namiotowe,albo pytaj ich o jakies miejscowki w okolicy :good:

tylko że warunki są cinkie ...myśleliśmy o kilku domkach bo cena maleńka .... ale byście nas wyśmiali ..... i terminy :kwasny:

Opublikowano

Witam elite

tylko że warunki są cinkie ...myśleliśmy o kilku domkach bo cena maleńka .... ale byście nas wyśmiali ..... i terminy :kwasny:

:shocked:

Opublikowano

JUTRO JEST 15 CZERWCA :gwizdanie: CZEKAMY NA SZMAL :evil:

Opublikowano

Moi drodzy, zbliża się moment rozdzielania pokojów na zlot.

Jak wiadomo nie każdy dostanie pokój 2os lub 1os bo żaden hotel w ofercie nie ma samych jedynek i dwójek.

Żeby uniknąć niepotrzebnych pretensji to proszę na początek o info na PW kto mógł by się dołączyć do kogoś do pokoju, mam tu na myśli singli, których jedzie dużo i kilka par, bo niestety zabraknie kilku dwójek.

I proszę żeby nie było od razu zarzutów, że ten ma a ja nie mam itd

P.S. ja np biorę 4 choć wiadomo że wolałbym 2.

Opublikowano

I KASĘ WPŁACAĆ BO NA WAKACJE MUSZĘ MIEĆ :evil:

Opublikowano

SĄ DWA POKOJE 3os - ŁOŻE MAŁŻEŃSKIE + JEDNO ŁÓŻKO JEDYNKA TAKŻE JAKAŚ PARA MOŻE DOBRAĆ SOBIE KOGOŚ DO POKOJU

Opublikowano

to może podajcie ile jest pokoji 3 i 4 osobowych to ludzie się jakoś dobiorą

Opublikowano

jest 8 czwórek wolnych i 4 trójki i jedna 5.

Opublikowano

Coraz lepiej teraz już nawet trójkąciki będą :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...