was002 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Gratki! już niedługo będzie więcej fajnych tematów o A6 niż A4 na tym forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 4 godziny temu, was002 napisał(a): Gratki! już niedługo będzie więcej fajnych tematów o A6 niż A4 na tym forum ;-) Suma sumarum C7 to jedno z ładniejszych Audi na rynku ;) ja już mam 3 sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 W dniu 6.02.2023 o 14:36, duffy napisał(a): hamulec akebono z tarczą 390mm z przodu, Jaka najmniejsza felga wchodzi na te 390mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Godzinę temu, granatowy napisał(a): Jaka najmniejsza felga wchodzi na te 390mm ? 19 cali ale nie każda. Na pewno felga S5 mieści ten setup. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 przy kole 21 cali trzeba było wsadzić hamulce 420 ładniej by wypełniło felgę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Piękny sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 10 godzin temu, peter22 napisał(a): przy kole 21 cali trzeba było wsadzić hamulce 420 ładniej by wypełniło felgę . Ten już miałem, zmieniłem tylko tarcze i klocki. Może kiedyś włożę 420/356 na tą chwilę zostaje jak jest. Po stage 2 pomyślimy 3 godziny temu, instruktor83 napisał(a): Piękny sedan Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 12 godzin temu, peter22 napisał(a): przy kole 21 cali trzeba było wsadzić hamulce 420 ładniej by wypełniło felgę . U Ciebie tez nic straconego? Można montować 420mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 9 minut temu, Wandej napisał(a): U Ciebie tez nic straconego? Można montować 420mm No i mnie ograniczeniem jest koło zimowe 19 cali . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Na razie tylko przyłożona ale widać że czegoś tam brakowało. Jakaś podróbka na wzór s6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Jakby ciut przymała. Te koła ryją beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Bardzo fajny białas, nawet to srebrne koło tu pasuje osobiście, to bym założył szersze opony 255/265. Bo przy stage 2 może być problem z przyczepnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Dzięki. Szersze opony mogłyby być problematyczne, przód idzie jeszcze trochę na dół. Pierwszy przegląd zaliczony, pierwsze gratisowe mycie też Edytowane 13 Lutego 2023 przez duffy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Środkowa część zderzaka oklejona i zamontowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Ile płacileś za swap przednich zacisków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Kupowałem jakieś dwa lata temu, nie pamiętam. Pytaj @Wandej wrzuci ci aktualne ceny. Edytowane 13 Lutego 2023 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 W dniu 6.02.2023 o 14:36, duffy napisał(a): 3.0tfsi Ameryka a więc tiptronic i wersja 333KM Z ciekawego wyposażenia -HUD -kamery360 -sam parkuje -klapa otwierana z kopa -keyless -czarny sufit -rolety w drzwiach z tyłu i elektryczna tylnej szyby (aktualnie nie działa nie wiedzieć czemu ale dojdziemy) -fotele elektryczne z pamięcia grzane i wentylowane z przodu + elektryczna regulacja kolumny kierownicy -asystent pasa -czujniki martwego pola -światła LED -acc -bose -pakiet Black to chyba tyle, mi niczego nie brakuje. od siebie składając wlozyłem od razu gwint eibacha, hamulec akebono z tarczą 390mm z przodu, tył na razie seria. koła z poprzedniej C7 i wyszło moim zdaniem bardzo ładnie. Widzę po komentarzach że nie tylko mi więc chyba jest spoko. Zamówiłem dzisiaj taki spoiler w piano Black, zobaczymy jak to się spasuje. Na pewno sam parkuje? nie widzę czujników pod park assista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 7 godzin temu, H4mm3R napisał(a): Na pewno sam parkuje? nie widzę czujników pod park assista Żony auto ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Żona na razie nie chce nią jeździć, czeka na "normalne zawieszenie" ?Biała też ma w opcjach w mmi parkowanie, ma przycisk na panelu nad klimatronikiem..?ile powinno być czujników? 6 z przodu i 6 z tyłu? W sumie przez 5 lat jak mam C7, uruchomiłem tego asystenta kilka razy żeby zobaczyć jak działa, jakoś nie ufam że felgi nie zahaczy, w białej jeszcze nigdy. Zabiliście mi teraz ćwieka, wrócę na weekend to muszę to sprawdzić Edytowane 14 Lutego 2023 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 tak, z asystentem parkowania 6x przód i 6x tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi