Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Biała nie ma asystenta parkowania. Brak czujników bo bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 7 godzin temu, duffy napisał(a): Żona na razie nie chce nią jeździć, czeka na "normalne zawieszenie" ?Biała też ma w opcjach w mmi parkowanie, ma przycisk na panelu nad klimatronikiem..?ile powinno być czujników? 6 z przodu i 6 z tyłu? W sumie przez 5 lat jak mam C7, uruchomiłem tego asystenta kilka razy żeby zobaczyć jak działa, jakoś nie ufam że felgi nie zahaczy, w białej jeszcze nigdy. Zabiliście mi teraz ćwieka, wrócę na weekend to muszę to sprawdzić Złe zderzaki kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 no i pewnie wali błędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) 4 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): no i pewnie wali błędem No właśnie nie ma błędów, tylny zderzak nie był zmieniany, przedni kupiłem taki sam jak był. Dobra czekamy do weekendu Przejadę się jedną i drugą i zobaczę o co chodzi. Nie upieram się że jest, w sumie bajer na którym mi wogole nie zależy. Poprostu jestem ciekaw teraz o co chodzi. Edytowane 14 Lutego 2023 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 biała sama nie zaparkuje bez tych bocznych czujników , zapewne nie ma tej opcji, miałem asystenta parkowania w Golfie GTI, raz z ciekawości sprawdziłem jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Sprawdź sobie po kodach wyposażenia. 7X5 asystent parkowania (12 czujników). 7X2 czujniki z przodu i z tyłu (8 sztuk) - bez asystenta parkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 39 minut temu, Muskel1 napisał(a): Sprawdź sobie po kodach wyposażenia. 7X5 asystent parkowania (12 czujników). 7X2 czujniki z przodu i z tyłu (8 sztuk) - bez asystenta parkowania. Mam 7X2 czyli ok, bez asystenta. Co w takim razie uruchamia ten przycisk? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Zwykłe czujniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Sprawa wyjaśniona, wywaliłem z listy wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Wymieniony jeden z kilku zniszczonych elementów wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 ori czy z ali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Z ASO ale szału pod względem jakości nie robi jak się to trzyma w ręce. Jakbym miał jeszcze raz kupić, wziąłbym z Ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Godzinę temu, duffy napisał(a): Z ASO ale szału pod względem jakości nie robi jak się to trzyma w ręce. Jakbym miał jeszcze raz kupić, wziąłbym z Ali Tak z ciekawości: Jaka różnica w cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Na ali coś koło 340zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Ile? W Audi 279zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 W dniu 20.02.2023 o 12:00, szafa napisał(a): Na ali coś koło 340zł Żółtkiem poszaleli... 56€ dawałem w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 W dniu 20.02.2023 o 10:32, duffy napisał(a): Z ASO ale szału pod względem jakości nie robi jak się to trzyma w ręce. Jakbym miał jeszcze raz kupić, wziąłbym z Ali Masz nr tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 2 godziny temu, Norbas napisał(a): Masz nr tego ? 4G1905217D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Gdzie dorwałeś taki czarny grill? szukam do swojej i nic ciekawego nie ma, same jakieś obdrapańce na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi