Radziu Audi A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A więc tak:) od ostatniego postu minęło troszke czasu i Audika uległa kilku zmianom Zdjątka poniżej:) Więc: Gwintowane zawieszenie TA TECHNIX Aluski 225/40/18 Przyciemnione szybki (nie ma na zdjątkach, ale dodam) Zrobienie pakietu oświetlenia (zdjątka) Zamontowanie car audio czyli Subek CLARION i wzmacniacz Blaupunkt no i jednostka sterująca Alpine. Gra naprawde spoczko:D Przykombinowane lampki tylne(wygladają moim zdaniem fajnie i dosyć tanim kosztem zrobione) Zmienione kierunki boczne na dymione. I to zmian jak na tą chwilke będzie styka. Przydałyby się jeszcze lampki zespolone na przód z ładną soczewką, no ale jak na razie wczasy są w planie, więc lampki schodzą na drugi plan. No i obiecane zdjątka;)
Krzychu88 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No ladna furka kolego zadbana widac :>, a co planujesz w niej zrobic????, ja bym proponowal wymienic lampki na A4 po II lifcie i jakies kolka inne, aha no i klameczki i lusterka na lakier koniecznie Powodzonka w modach
Radziu Audi A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Planuje ją troszke obniżyć (ale jak mozecie to doradźcie co wsadzić) Felgi 225/45/17 albo coś innego:P jeszce dokłądnie nie wiem zmiana lamp przednich i tylnich + ksenon grill przedni od S4 Przyciemnienie szybek i to by było chyba na tyle co chce w niej zrobić. Aaa, w środku chromowane obwódki zegarów, i kierownica poliftowa;) hmm, jakieś sugestie?? P.S Krzychu88 Lusterka są w kolorze nadwozia:) a z klamkami to jest trochę zabawy. Aha, mam jeszcze kupioną blendę na tylną szybkę ale jeszcze do malowania. ładnie to wygląda przy obniżonej furce. pozdrawiam
Radziu Audi A4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Siwy 1122 Na LPG nie narzekam. Roczna sekwencja i sprawuje się bardzo dobrze. Staram się dbać jak najlepiej. PO za tym że z moim budżetem (prawie student;d) jest dla mnie poprostu ekonomiczniej. Mususz mnie zrozumieć:]nie katuje jej, wiec myśle że posłuży jeszcze długo mimo instalacji:)
Krzychu88 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 P.S Krzychu88 Lusterka są w kolorze nadwozia:) a z klamkami to jest trochę zabawy. No troche zabawy z tym bylo bo u siebie tez robilem trzeba wszystkie boczki zdjac, ale efekt jest naprawde super wogole w srebrnym kolorze , ale blende to chyba podarowalbym sobie i nie zakladal jej, poza tym fajne plany masz
Matizz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zmieniaj kiere zmieniaj te nie grzeszyły zbytnio urodą i troszkę szpecą ładne wnętrze Autko ładnie się prezentuję Oby Ci kolego służyło jak najdłużej
Radziu Audi A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie wiem jak zrobić, żeby moja wiadomość była na początku posta, więc piszę wiadomosć. Sorry
.Szczepan. Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jakos nie widać tego gwintu w twoim aucie. Jakoś wysoko stoi.
Radziu Audi A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wydaje Ci się. Jest niższa, moze nie ma konkretnej gleby, ale jest tak jak chciałem.Krawęzniki nie stanowią problemu.
.Szczepan. Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Może jak by była fotka na prostych kołach to by było inaczej.
lucabianco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Było brać inny gwint bo ten TA TECHNIX to chiński noname. :<
Radziu Audi A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Teraz to jest każdy mądry, ale jak sie pytałem co brać, to niestety nikt nie pomógł . Najważniejsze że chodzi.. pierwszy raz mam sportowe zawieszenie, także nie mnam porównania co do innych marek. Nie jest tak twardo, miękko też nie jest, więc myśle że w miare. jeśli ktoś miałby sugestie co do zawieszenia, to ja bardzo chętnie. Szukałem 1BE no ale niestety nie udało się nic znaleść w sensownym stanie.
MARCIN607 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ładna b5tka(miałem srebrną-najładniejsze :gwizdanie: ) a może kierę s-line i lampy po lifcie 2gim
Radziu Audi A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Będą będą w sensie kiera i lampki tylko jak na razie jadę na wczasy i pieniążki są zbierane na co innego:) nie wszystko na raz:) Powolutku:)
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a co masz "pokombinowane" z tylnymi lampami ???? nic na zdjęciach oprócz ich ściemy nie widać[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 15:57_________________________________________________sory , już widze - czarny pasek u góry ??? zrób zdjęcie w dzien tych lamp bo chciałbym obczaić , ok ??? bede wdzięczny
Radziu Audi A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Spoko zrobie jak będe miał chwilke czasu . pozdraiwam
Armi Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ten czarny pasek w lampach to folia czy spray? Dobry sposób na tani mod starych lamp.
darck_18 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Furka, bardzo zadbana i Twoje osiwietlenie wnętrza mi sie podoba ,może też o czymś taki pomyśle, zmienisz przednie lampy i jak nowa będzie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi