Mat1 0 Posted March 15 Share Posted March 15 Ściąga mi auto w prawo mocniej przy większych prędkościach zbierzność i geometria zrobiona w serwisie koła przekładane też były i dalej to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLIOTT 33 Posted March 15 Share Posted March 15 Pokaż zdjęcie tej geometrii. Mam pewne przypuszczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat1 0 Posted March 15 Author Share Posted March 15 Gdzieś zapodziałem ale w serwisie mówili że jest jak w nowym aucie mogę spróbować załatwić nowe jeżeli to pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuPiotrek 5 Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Z tej dość dokładnej diagnozy można wysnuć wnioski, że coś się popsuło. Zmień opony na nowe i oddaj na pełną geometrię. Ciekawostka - ASO ostatnio mimo wykonania pełnej geometrii zawieszenia po kolizji, nie zauważyło że lewe przednie koło było przesunięte 1cm do tyłu (cofnięte) względem prawego. Takie małe niedopatrzenie z ich strony, autem się nie dało prosto jechać bez kręcenia non stop kierownicą. Edited March 16 by wuPiotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLIOTT 33 Posted March 16 Share Posted March 16 Bez tego możemy tylko wróżyć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekiel 13 254 Posted March 16 Share Posted March 16 W dniu 15.03.2023 o 17:26, Mat1 napisał(a): Gdzieś zapodziałem ale w serwisie mówili że jest jak w nowym aucie mogę spróbować załatwić nowe jeżeli to pomoże W którym takie orły ? Jedż na geometrię a przedtem sprawdż zawieszenie solidnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat1 0 Posted March 20 Author Share Posted March 20 Zmienię na letnie z wyważaniem i pojadę na geometrię robiona hunterem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts