Gość davido31 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 witam. znalazłem na pewnym forum hiszpańskim zestawienie dwóch samochodów AUDI A5 i bmw seria 3.padło dużo komentarzy że koncern AUDI poprostu skopiował cały model karoseri od BMW.nie posądzam BMW ani AUDI o szpiegostwo przemysłowe ale osądźcie sami kto kogo skopiował. odnosząc się do tematu kto kogo kopiuje jak sądzicie czy te BMW F3 SPORTVAN nie przypomina wam jakiegoś samochodu który już jest od kilku lat na rynku??????? mile widziane skojarzenia proszę o nieosądzanie mnie o nastawienie anty BMW. temat jest coś w rodzaju ankiety. pozdrawiam
schiller Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 powiem szczerze ze do teraz rowniez myslalem ze one sa podobne. szczegolnie jesli chodzi o tyl. ale te zdjecia mnie z tego wyleczyly. ufff... :twisted:
krykus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No coz sa podobne, ale tyle na tym rynku stworzono, ze chyba nie trudno o podobny desing. :confused: A wezmy naszego beskida i twingo, co bylo pierwsze.
mrog Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Coraz trudniej odróznić samochody od siebie, teraz pojedyncze elementy sa charakerystyczne dla danej marki reszta taka sama.
Hugo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 odnosząc się do tematu kto kogo kopiuje jak sądzicie czy te BMW F3 SPORTVAN nie przypomina wam jakiegoś samochodu który już jest od kilku lat na rynku??????? mile widziane skojarzenia Seat Leon
Szewczenko7 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Audi ładniejsze .... :twisted: o wiele :twisted:
adamq Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 o wiele :twisted: Przecież wszystkie Audi mają podobny design i myślę, że to nie Audi zrobiło plagiat...
Gość davido31 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Seat Leon jest to odpowiedź więcej niż prawidłowa :exclaim: :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 tyle na tym rynku stworzono, ze chyba nie trudno o podobny desing Jest moda to klepią podobne auta żeby się podobały
Hauzer Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jeden i drugi jest ładny. Czy ktoś kogoś skopiował? To wiedzą tylko włodarze tych marek, ale to raczej wynika z popytu, a nie jakieś chorej konkurencji /mam nadzieje :twisted: /
schiller Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Seat Leon jest to odpowiedź więcej niż prawidłowa :exclaim: :biggrin: ja tu widze mieszanke alteii i s-maxa
Gość rob Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie ma co porównywać, BMW jest brzydsze :twisted:
Boberro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Teraz klient to bedzie miał dylemat niezły przy zakupie bo sa naprawde podobne, Audi ma ciekawsze wnetrze, BMW ma kuszące silniki biturbo benzyna i diesel.
Hincó Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Przód - remis Z boku- wygrywa audi z tyłu- tym bardziej audi Tylko te nieszczęsne silniki.. Audi dawno nie zrobiło czegoś na miare 1,8T w latach 90
pre_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie wiem, dla mnie to dwa różne auta... nie wiem gdzie wy podobieństwa widzicie. No chyba tylko takie, że to ten segment auta.... Ta bejca F3 to MPV, więc z wyglądu jest podobna do innych...
Gość dino Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dla mnie tez, moze troche podobne ale to ta sama klasa i jak dla mnie to BMW to chyba spodoba mi sie dopiero w M3, a AUDI podoba mi sie juz w serii. :smile:
Gość davido31 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ciekawe jakie byłyby opinie jak bym zarzucił tymi fotami na forum BMW????????????
rex Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Poprostu niemiecki wizerunek aut Mam dokładnie takie samo odczucie. Poza tym, mi tył tej nowej BM'ki przypomina "dupcie" Merców. Bodajże C klasy( albo E ?)
Rekomendowane odpowiedzi