trzeciaq Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 witam Znalazlem takie cuda na allegro http://moto.allegro.pl/item624905355_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html i nie wiem czy warto to kupic, bo duzo jest ludzi co wypucuja przechodzone turba i popychaja jako nowe. Ze zdjęc wyglada ze wporzadku, co myslicie ??
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 a po co chcesz kupować ? Twoja się popsuła ? Do mocy jaką chcesz uzyskać Twoja wystarczy Turbiny się kupuje ze sprawdzonego źródła, to takie nie jest : http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_od_kogo_brac_turbosprezarki_do_tuningu-t75797.0.html;msg852879#msg852879
trzeciaq Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 powoli zaczyna sie juz chyba konczyc, ma najechane 196tys. i zaczyna lekko swistac przy dodawania gazu, tak jakby cos zasysalo powietrze
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no turbina ma zadanie "zasysać" powietrze Najlepiej najwięcej ile może
trzeciaq Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 ale wczesniej chyba tego nie bylo i dodatkowo slychac takie lekkie skrzypniecie przy gaszeniu silnika
Maniusiek28 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 witam Znalazlem takie cuda na allegro http://moto.allegro.pl/item624905355_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html i nie wiem czy warto to kupic, bo duzo jest ludzi co wypucuja przechodzone turba i popychaja jako nowe. Ze zdjęc wyglada ze wporzadku, co myslicie ?? jeden z kolegów na forum(chyba Dudi75) kupił BRD od tego goscia po zamontowaniu okazało się ze turbo to wypucowany szmelc plujący olejem....nie polecam
dudi75 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 witam Znalazlem takie cuda na allegro http://moto.allegro.pl/item624905355_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html i nie wiem czy warto to kupic, bo duzo jest ludzi co wypucuja przechodzone turba i popychaja jako nowe. Ze zdjęc wyglada ze wporzadku, co myslicie ?? jeden z kolegów na forum(chyba Dudi75) kupił BRD od tego goscia po zamontowaniu okazało się ze turbo to wypucowany szmelc plujący olejem....nie polecam Zgadza sie ja u niego kupilem i niestety okazala sie niesprawna a miala byc nowa :gwizdanie: Ale juz kupilem druga od kolegi klubowego jaro4444 i mam nadzieje ze ta bedzie ok
Maniusiek28 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 witam Znalazlem takie cuda na allegro http://moto.allegro.pl/item624905355_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html i nie wiem czy warto to kupic, bo duzo jest ludzi co wypucuja przechodzone turba i popychaja jako nowe. Ze zdjęc wyglada ze wporzadku, co myslicie ?? jeden z kolegów na forum(chyba Dudi75) kupił BRD od tego goscia po zamontowaniu okazało się ze turbo to wypucowany szmelc plujący olejem....nie polecam Zgadza sie ja u niego kupilem i niestety okazala sie niesprawna a miala byc nowa :gwizdanie: Ale juz kupilem druga od kolegi klubowego jaro4444 i mam nadzieje ze ta bedzie ok ja też kupiłem BRD od jaro jakby coś było nie tak to razem odnajdziemy kolegę jaro4444
Patrykbor Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 witam Znalazlem takie cuda na allegro http://moto.allegro.pl/item624905355_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html i nie wiem czy warto to kupic, bo duzo jest ludzi co wypucuja przechodzone turba i popychaja jako nowe. Ze zdjęc wyglada ze wporzadku, co myslicie ?? jeden z kolegów na forum(chyba Dudi75) kupił BRD od tego goscia po zamontowaniu okazało się ze turbo to wypucowany szmelc plujący olejem....nie polecam Zgadza sie ja u niego kupilem i niestety okazala sie niesprawna a miala byc nowa :gwizdanie: Ale juz kupilem druga od kolegi klubowego jaro4444 i mam nadzieje ze ta bedzie ok ja też kupiłem BRD od jaro jakby coś było nie tak to razem odnajdziemy kolegę jaro4444 O czymś nie wiemy w E-g
peter22 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ja mam juz wsadzona od jaro4444 i jest wszystko ok 18 korekta programu zobaczymy co wyjdzie
Maniusiek28 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 O czymś nie wiemy w E-g :mysli w swoim czasie wszystko się wyjaśni
trzeciaq Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 wlasnie widzialem tez na allegro ze jaro4444 sprzedaje ale regenerowane a nie nowe, jak juz wydawac 2 kola na nowke, dajcie znac jak sie sprawuja
dudi75 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wlasnie widzialem tez na allegro ze jaro4444 sprzedaje ale regenerowane a nie nowe, jak juz wydawac 2 kola na nowke, dajcie znac jak sie sprawuja Ja kupilem uzywana nie regenerowana ,ale wyglada przyzwoicie bylem po nia u kolegi jaro4444 i dostalem na nie 3 miesieczna gwarancje . Zreszta kolega wyglada na spoko kolesia wiec nie mamy sie co obawiac
miro_x Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Też mam turbinke od Irka na razie czeka na ic. I jaro4444 .... oby więcej takich w klubie.
jaro4444 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wlasnie widzialem tez na allegro ze jaro4444 sprzedaje ale regenerowane a nie nowe, jak juz wydawac 2 kola na nowke, dajcie znac jak sie sprawuja Kolego nie siej wrogiej propagandy. Miałem turbiny BRD (i mam nadal jedną) ale fabrycznie nowe. Jedyną używaną turbinę jaką miałem do odstąpienia, sprzedałem koledze Dudi75 i nie była ona nigdzie ogłaszana, bo zanim doszła do mnie to Dudi ją zaklepał w miejse złoma jaki mu się trafił od kogoś innego. Turbina była używana, ale dałem na nią Dudiemu 3 miesięczną gwarację, bo taką dostaję na piśmie od zakładu, z którego pochodziła suszarka. Poza tym zobacz jaką moc ma niej właśnie teraz Dudi Co do ogłoszenia na Allegro to wystawił je kolega Silver Leon, a ja tylko grzecznościowo umieściłem ogłoszenie na forum A4 (z linkiem do Allegro), bo ręczyłem za kolegę Jacka i on sam nie mógł umieścić tu ogłoszenia. Te nowe BRD, które miałem nie były ogłaszane na Allegro bo natychmiast rozeszły się tu na forum.
miro_x Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Turbinki od Irka są NOWE. Poza tym nie widziałem żebyś ogłaszał je na allegro ? Kolega musi mylić Cie z kimś innym.
peter22 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 dokładnie tak jak piszesz ja tez taką nabyłem od kolegi jaro4444.
Rekomendowane odpowiedzi