Deniro Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca nie mogles zrobic updatetu z 32xx na 38xx bo ta wersja jest zablokowana i bez instalacji posredniej wersji nie przyjmie co softu chyba ze to zrobiles a zapomniales wspomniec o tym malym szczegole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burzaa Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca no tak fakt najpierw było 3620, a póżniej do 3853. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcemsi Opublikowano 10 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca A ja potwierdzę dobra zmianę 😉- w 3853 polskie czcionki tytułów wyświetlają się w końcu poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q3Quattro Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Może ktoś podać jakiś sprawdzony link do SW 3620, 3853 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia MIB Solution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Mozna wgrac odrazu P4014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Jak widzicie na stronę mibsolutinon? Mi wyskakuje żeby podać user i password wpisując w obu "guest" wyrzuca błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Trwają migracje danych dlatego nie można się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flo333 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 51 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trwają migracje danych dlatego nie można się zalogować. Dzięki, a wiesz może kiedy będzie można znów korzystać? czy poprostu cierpliwie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo8824 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) próbuje zaktualizować MMI w Q5 z 2023r, mam obecie wersje p3801 i pobrałem p3853. Przy update mam komunikat jak na dołączonym obrazie. Cze ktoś jest w stanie wyjaśnić dlaczego nie pozwala na aktualizację ? Edytowane 3 Lipca przez mateo8824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) nie wspierany , tu trzeba ladowac P4014 Edytowane 4 Lipca przez Deniro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo8824 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca W dniu 4.07.2024 o 12:33, Deniro napisał(a): nie wspierany , tu trzeba ladowac P4014 p4014 jest już do zdobycia? szukam bez rezultatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca publicznie niema na slasku moge zaktualizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikary Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Dzień dobry. Pytanie starszego pana . Posiadam auto z softem jak na zdjęciu i chciałbym go zaktualizować. Czy podana kolejność jest prawidłowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca to są zupelnie rózne softy do róznych samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikary Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca A możesz naprowadzić mnie na właściwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Najnowszy jest P4014 i jest nie dostepny na tej liscie , na slasku moge zaktualizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliim89 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Można robić update firmewaru bezpośrednio z 3174 na 4014 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juchim Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Szukałem na MIB Solution softu 3853. Ale po pobraniu MIP patches widzę tam wiele folderów. Nie widzę jednak nigdzie folderu, który mógłby sugerować, że jest to soft 3853 Czy możecie mi proszę wskazać gdzie konkretnie mogę pobrać soft 3853 na MIB Solution? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi