Mario82A4 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 No włącznik mam ori i raczej powinno być dobrze podłączone ale może sie myle , Po co ci świecące halogeny na światłach drogowych ?
przemciotorun Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 to nie chodzi o to czy hallo ma sie palic razem z dlugimi czy nie chodzi o zrobienie albo nie zaleznego ukladu, albo zrobienia kompletnie jak w ori, kolega napisal ze chce uklad nie zalezny..... pozatym widziales jak swieci hallo z dlugimi
Goofer Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 My tu gadu gadu o podłączeniu pod ori włącznik ale najpierw trzeba mieć co do niego podłączyć Zamawiamy te halo z ebay'a ? Może by założyć jakiś wątek oddzielny na grupowy zakup ? Wtedy jedna osoba pozbierałaby pieniążki i zamówiła. Co Wy na to ?
grzechuszyk Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Koledzy dosyć tej elektryki, robimy zrzutę i kupujemy te lampki z bulgarii, kto ma konto na ebay'u???
Goofer Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 No choć jedna konkretna osoba.... Szukamy użytkownika aktywnego konta ebay ))
kowalski.w Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 niebawem ja zbieram graty i zaczynam z tym walczyć bo trzeba ucywilizować te auto
fanthomas18 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 to zrob tak jak kolega opisal powyzej ale tylko do tego punktuu mnie jest podłączone tak Na włączniku halogenów masz ponumerowane piny i tak : Pin 1 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem niebiesko szarym w kostce tylnych przeciwmgielnych i tam też to jest pin 1 Pin 2 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem brązowym w kostce tylnych przeciwmgielnych i to jest pin 2 Pin 5 grubym kablem łączysz z kablem szaro zielonym kablem w kostce tylnych przeciwmgielnych pin 5 Pin 6 gruby kabel puszczasz na hallogeny, a drugi pin z hallo do masy Czyli wtedy zasilanie moich halogenów będzie z przeciwmgłowych tylnych? Ten pin 5? I wtedy bez żadnego przekaźnika?
fanthomas18 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 A nic się nie będzie jarało jak zrobię takim sposobem?
przemciotorun Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 sluchajcie mi juz sie nie chce pisac jak to ma byc podlaczone, ja opisalem jak jest w orginale, i jakos nic nikomu sie nie jara, ale niech kazdy podlancza sobie jak chce....
Goofer Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Z kolegą grzechuszyk robimy zakup halogenów z ebay'a. Ktoś jeszcze może jest chętny ? AUDI A4 b5 94-98 FRONT GRILLE + FOG LIGHTS LAMPS SET | eBay
jihaad Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Z kolegą grzechuszyk robimy zakup halogenów z ebay'a. Ktoś jeszcze może jest chętny ? AUDI A4 b5 94-98 FRONT GRILLE + FOG LIGHTS LAMPS SET | eBay Jak tam, kupiliscie? Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
Goofer Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Jeszcze nie ale już robimy przelewy na konto dla kolegi co ma dokonać zakupu. Także kwestia tygodnia może...
EmilAudi_LLE Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 A Robi ktoś takie halogeny na zamówienie z forum ?;>
xBladex Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Pany kupiłem zderzak pod polifta z 99 r i chciałem zapytać czy nie zasłonie nim wlotu do IC chodzi mi dokładnie o kratke z halo..czy sa juz jakieś wloty zrobione?bardzo prosze o odp
przemciotorun Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 kup kierownice powietrza od polifta, wywal wszystkie dziury w dokladce chyba ze sa i tyle....
xBladex Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 mam coś takiego do kupic? Kierownica powietrza Audi A4 1.9 TDI 98r. (3073282156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
davidoff82 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Koledzy potrzebuję rozpiskę pinów do ORI wyłącznika halogenów od przedlifta... Podeśle ktoś? ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- to zrob tak jak kolega opisal powyzej ale tylko do tego punktuu mnie jest podłączone tak Na włączniku halogenów masz ponumerowane piny i tak : Pin 1 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem niebiesko szarym w kostce tylnych przeciwmgielnych i tam też to jest pin 1 Pin 2 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem brązowym w kostce tylnych przeciwmgielnych i to jest pin 2 Pin 5 grubym kablem łączysz z kablem szaro zielonym kablem w kostce tylnych przeciwmgielnych pin 5 Pin 6 gruby kabel puszczasz na hallogeny, a drugi pin z hallo do masy Czyli wtedy zasilanie moich halogenów będzie z przeciwmgłowych tylnych? Ten pin 5? I wtedy bez żadnego przekaźnika? Czyli: Pin 1 zasilanie podświetlenia i kontrolki wyłącznika Pin 2 masa Pin 5 Plus wejściowy (zasilanie halogenu) Pin 6 Plus wyjściowy (zasilanie halogenu) ?????
przemciotorun Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 mam coś takiego do kupic?Kierownica powietrza Audi A4 1.9 TDI 98r. (3073282156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest kierownica powiertza do filtra a nie do ic ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ---------- Koledzy potrzebuję rozpiskę pinów do ORI wyłącznika halogenów od przedlifta... Podeśle ktoś? ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- to zrob tak jak kolega opisal powyzej ale tylko do tego punktuu mnie jest podłączone tak Na włączniku halogenów masz ponumerowane piny i tak : Pin 1 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem niebiesko szarym w kostce tylnych przeciwmgielnych i tam też to jest pin 1 Pin 2 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem brązowym w kostce tylnych przeciwmgielnych i to jest pin 2 Pin 5 grubym kablem łączysz z kablem szaro zielonym kablem w kostce tylnych przeciwmgielnych pin 5 Pin 6 gruby kabel puszczasz na hallogeny, a drugi pin z hallo do masy Czyli wtedy zasilanie moich halogenów będzie z przeciwmgłowych tylnych? Ten pin 5? I wtedy bez żadnego przekaźnika? Czyli: Pin 1 zasilanie podświetlenia i kontrolki wyłącznika Pin 2 masa Pin 5 Plus wejściowy (zasilanie halogenu) Pin 6 Plus wyjściowy (zasilanie halogenu) ????? tak wlasnie...
xBladex Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 [h=1]dropsone mógłbyś podesłać jakaś fotkę jaka te kierownica ma wyglądać bo kompletnie nie wiem czego mam szukać na allegro[/h]
Rekomendowane odpowiedzi