Mario Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Policyjna-meganka-spadla-z-rampy,70218 Ciekawe jakby to skomentowali w "uwaga pirat"
GRazny Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 podobno gliniarz mandat dostał 200zł za kolizję
Hugo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Najważniejsze , że antena od CB się nie złamała
malik Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 To już druga z meganek siejących postrach na 7mce w okolicach Olsztynka/Ostródy, którą odstrzelili. Ciekawe czym teraz będą kosić. Zostały chyba jeszcze srebrna vectra i octavia.
Wąski Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Ciekawe co by powiedzieli na prywatną w takim stanie że to jeżdżący złom niespełniających norm bezpieczeństwa ,a sami będą taka jeździć. W Niemczech już by była nowa a ta w Polsce u blacharza i robiła za bezwypadkową
zegarmistrz Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Ja od początku wiedziałem że oni takimi mocnymi samochodami nie potrafią jeździć.. ale żeby na prakingu :):) :>
johnybravo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 hahahahahaah ale się uśmiałem , no nic wypadki chodza po ludziach
soolek Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Dobrze pacanom! Jak będę miał się pozbywać starego samochodu, to chyba popoluję na takich pi..pi...pi... - ciekawe jak się będą tłumaczyć jak wjadą mi w d...
Flyer Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 To już druga z meganek siejących postrach na 7mce w okolicach Olsztynka/Ostródy, którą odstrzelili. Ciekawe czym teraz będą kosić. Zostały chyba jeszcze srebrna vectra i octavia. Zostaly i Meganki. Ostatnio widzialem jedna granatowa na blachach NO kawalek przed Nidzica [niezle sie wypuszczaja...].
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 może lokomotywa ciągnęła lawety z nowymi autami,panowie byli nadgorliwi i chcieli sprawdzić prędkość :gwizdanie: ...tylko czekać jak zaczną próbować ścigać samoloty
wypsiu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 teraz kierowcy UWAŻAĆ w rejonach Olsztyna bo na pewno pieski będą chciały się odgryź finansowo chał chał
mile_end Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 szkoda że nie wpadli pod pędzący pociąg ale i tak dobrze im tak oby więcej takich kompromitujących wypadków
Ukasz699 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 No ja sie nie dziwie ze w Policji takie trupy jezdza jak Oni te lepsze zaraz rozbijaja To pewnie byl taki szok przesiadka ze starej vectry w Meganke Brawo dla Nich popisali sie
Cineksik Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 szkoda że nie wpadli pod pędzący pociąg ale i tak dobrze im tak oby więcej takich kompromitujących wypadków zastanów się nad tym co piszesz
zegarmistrz Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Właśnie czytałem w gaziecie że spedadzą go na części.. a myślałem że wyklepią i sprzedadzą jako nowy
Rekomendowane odpowiedzi