Lu-Gi Opublikowano Niedziela o 12:39 Opublikowano Niedziela o 12:39 22 godziny temu, Dev napisał(a): Jakie plastiki ? Chodziło mi o podłokietniki z drzwi. Sline też potrafi być bogaty, a nawet i bogatszy
kamelus_ Opublikowano Niedziela o 13:35 Opublikowano Niedziela o 13:35 (edytowane) W dniu 31.12.2024 o 19:58, Dev napisał(a): Było różne, cała skóra. Środki białe lub czerwone, alkantara też była, no i widzialem tez eSowe stołki z oddzielnymi zagłówkami. Bo recarro ze zintegrowanym zagłówkiem również w Sce był opcją dodatkową. Tylko RS miał te fotele w standardzie (poza USA chyba) Edytowane Niedziela o 13:38 przez kamelus_
Dev Opublikowano Niedziela o 18:45 Opublikowano Niedziela o 18:45 Nie widziałem jeszcze S4 B8 czy B8.5 via USA z oddzielnymi zagłówkami a EU kilka. No i nie ma S4 B8 w awancie
kamelus_ Opublikowano Poniedziałek o 13:02 Opublikowano Poniedziałek o 13:02 (edytowane) 18 godzin temu, Dev napisał(a): Nie widziałem jeszcze S4 B8 czy B8.5 via USA z oddzielnymi zagłówkami a EU kilka. No i nie ma S4 B8 w awancie Jak nie ma S4 b8 w Avancie, co to za brednie? 🤣 Edytowane Poniedziałek o 13:07 przez kamelus_
Dev Opublikowano Poniedziałek o 18:17 Opublikowano Poniedziałek o 18:17 Czytaj że zrozumieniem, nie ma S4 B8 Avant USA
Rekomendowane odpowiedzi