keżor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 FMIC został zakupiony okazyjnie od kumpla który sobie założył go miesiąc wcześniej i postanowił sprzedać fure wtryski bym chciał zmienić, ale to odrazu bym zakładał 230 , a do tego trzeba zmienić pompe , także pewnie w tym sezonie sobie podaruje auto i tak lata dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 widze, że hdr poszedł w ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu ale że o szo chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 w awatarka se obrazek wciśnij , promujemy Bpiuntki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu ale że o szo chodzi ?? Żeś Ive namącił dzisiaj. Lata dzisiaj po forum, jak kot z wywieszonym pęcherzem, i karze se obrazki w avatar w wstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 :polew: :polew: j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 :polew: :polew: j**any może po ...... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A Ty , prześmiewco, byś wreszcie pokazał tego swojego paścia , to też byś był w gangu , end OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 a moge se w podpis dać ten obrazek ? bo avatar mam ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A Ty , prześmiewco, byś wreszcie pokazał tego swojego paścia , to też byś był w gangu , end OT nie ma czasu umyć i przyfocić szaraka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 troche odświeże temacik , bo zastanawiam sie które lampki zostawić , znalazłem fotki jak jeszcze miałem czarny grill z przymiarek teraz mam grill od eSki , ale to szczególik, które lampki według was są fajniejsze?? mnie sie te czarne podobają , oczywiście ringi były by nie podpięte , ale z wyglądu. Jeszce zastanawiam sie nad czarną maską a tu filmik z mojego ostatniego rezania http://www.youtube.com/watch?v=INHA2D7CkOM a tu link do tematu jakby ktoś chciał sobie wyrezać sam taki ściemniacz :> http://www.a4-klub.pl/smf/potrzebny_ktos_kto_rozkoduje_mi_ten_niemiecki_schemat-t91882.0.html;msg1052395#msg1052395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja bym zostawił black + maska w mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 z czarnymi wygląda lepiej moze dlatego sam mam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 najbardziej to bym chciał te ori polakierować na czarno , ale to mi sie chyba nigdy nie uda , bo zabieram sie do tego jak pies do jeża do tego czarna maska , czarny grill , czarny dach no i może na koniec czarne felgi , ale nie te bo te mi jakoś nie pasują do czarnego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 najbardziej to bym chciał te ori polakierować na czarno , ale to mi sie chyba nigdy nie uda , bo zabieram sie do tego jak pies do jeża do tego czarna maska , czarny grill , czarny dach no i może na koniec czarne felgi , ale nie te bo te mi jakoś nie pasują do czarnego koloru Ori na ciemno Jeza zostaw w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 najbardziej to bym chciał te ori polakierować na czarno , ale to mi sie chyba nigdy nie uda , bo zabieram sie do tego jak pies do jeża dokladnie tak jak u mnie ale ja z modami poczekam do nastepnego sezonu aby od razu wiecej rzeczy zmienic do tego czarna maska , czarny grill , czarny dach no i może na koniec czarne felgi , ale nie te bo te mi jakoś nie pasują do czarnego koloru opis prawie idealnie pasuje do samochodu mojego kuzyna (fotke wrzuce pozniej) i bardzo ladnie to wyglada na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jeza zostaw w spokoju opis prawie idealnie pasuje do samochodu mojego kuzyna (fotke wrzuce pozniej) i bardzo ladnie to wyglada na zywo to postaraj sie żeby kuzynek sie przybujał na spot chętnie bym obaczył jak by to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to postaraj sie żeby kuzynek sie przybujał na spot nie ma problemu, ale dopiero w przyszlym roku tak to mniej wiecej wyglada, srebrny samochod i czarne dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 za***iście wyglądają ciemne szyby z czarnym dachem na sreberku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi