Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pojawiła się mapa Polski i Czech 2009/2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdze to ale dopiero za miesiac..

Teraz Norge - robota

Opublikowano

witam

sciagnalem z strony peb linki o ktorych mowa byla wyzej... kazdy ma po 27 kb .. wiec na pewno nie jest to mapa, pliki sa spakowane i do tego nie ma mozliwosci rozpakowania ich, nie mowiac juz o mozliwosci wpisania hasla..? czy tylko ja mam ten problem ?

pozdrawiam

Opublikowano

Ściągnij jeszcze raz,ja pare dni temu ściągałem i było o.k.

Opublikowano

to na pewno cos nie tak, ta mapa ma ok. 300 mb.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

koledzy, sory za kotleta, czy te mapki podejda do takiego ustrojstwa ? http://www.giga-tec.de/ebay/audi/Navigation192S.JPG

Chce zmienic jezyk menu i przy wyborze innego niz obecny woła o plyte z navi..

Opublikowano

Panowie mam RNS-E i juzktoś mi przerobił menu na PL, kupiłem nową mapę.

Ale nadal mi gada nawigacja po angielsku.

Z tego co czytałem forum wystarczy włożyć starszą mapę z lektorem PL a później wrócić do najnowszej mapy.

I będzie lektor PL.

Teraz pytanie czy ktoś ma już niepotrzebną starą mape z lektorem PL ?

Opublikowano

no z tą starszą mapą w celu wgrania polskiego lektora to nie w RNS-E bo tej navi temat nie dotyczy... a czy RNS-E tak też się robi to wątpię

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy ktos wie gdzie mozna sciagnac z neta najnowsza wersje teleatlasu

i ewentualnie instrukcje jak ja wypalic, probowalem juz wypalic wersje

sciagnieta z torrenty.org ale nie dalo rady.

z gory dzieki za podpowiedz :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

czy ktos wie gdzie mozna sciagnac z neta najnowsza wersje teleatlasu

i ewentualnie instrukcje jak ja wypalic, probowalem juz wypalic wersje

sciagnieta z torrenty.org ale nie dalo rady.

z gory dzieki za podpowiedz :hi: :hi: :hi:

Ja zarówno 2008/2009 jak i te najnowsza 2010 zasysalem z wyzej opisanego "portalu" - link wyżej...

Co do wypalania plytek...hm...nie powiem ze troszke sie z tym morodwałem...testowalem nagrywarki i w sumie jedna jedyna w pracy i druga w domku firmy LITE ON dala rady... reszta niby nagrale te plytki ale to byl awielka porazka :) w sumie zniszczylem jakies 10...moze 15 CDków na tych calościowych próbach :/ co nie zmienia faktu ze wiem juz na czym nagrywac :)

Wazne tez jest zeby zaladowac odpowiedni profil nagrywania do clona :) bez tego ani rusz :)

Opublikowano

wielkie dzieki kolego za rade jutro sprobuje wlasnie wypalac na liteonie stara nagrywarka i mam nadzieje ze pociagnie.

pozdrawiam :)

Opublikowano

ja wypalałem tez na liteonie mapę 2008/2009 i dała rade :>

wiec polecam spróbować :good:

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym (szczęśliwym) posiadaczem a4 b6 z radiem RNS-E.

Czy trzeba coś grzebać przy navi żeby działały te mapki?

Opublikowano

Witam.

Jestem nowym (szczęśliwym) posiadaczem a4 b6 z radiem RNS-E.

Czy trzeba coś grzebać przy navi żeby działały te mapki?

Pod RNS-E nie będą latały :/

Opublikowano

też się morduję z nagraniem tych map, niby wszystko ok navi płytkę ładuje i jest taki komunikat is being activatsd please wait i tu jest ok powinna się pokazać mapka a tu zonk cd-reading error please check cd-rom, może ktoś też miał taki problem?

Opublikowano

też się morduję z nagraniem tych map, niby wszystko ok navi płytkę ładuje i jest taki komunikat is being activatsd please wait i tu jest ok powinna się pokazać mapka a tu zonk cd-reading error please check cd-rom, może ktoś też miał taki problem?

a jakis stary oryginał masz? działa?... może napęd kuleje...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje się że mam dosyć świeżego newsa - audi wydało płytę do Navi RNS-E 2010 rok (wydanie dwupłytowe) - cena w ASO - zabójcza coś około 1600zł :thumbdown: Może ktoś testował ???

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeździ już kilka Mapek 2010 u nas na Forum więc na pewno da się... :naughty:

Potwierdzam, że są zauważalne zmiany w mapie, nawet na małych uliczkach które oddano do użytku w 2009r. Nie byłem jeszcze na A1 ale i tam zapewne autostrada nie kończy się w połowie :naughty:

Opublikowano

stara miała już wystarczające... korzystam

Opublikowano

Ja również sprzedałem tel z AutoMapą, wydaje mi się zbędna. A przy 2010 jest już pokrycie nawet małych i nowych ulic których brakowało mi w 2009r. Jak na razie nie było jeszcze miejsca którego w tych mapach 2010 by nie było... a to dobry znak!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, odświeżę trochę temacik, moja pierwsza zabawa w navi z audi wcześniej Opel Signum kolorowym wyświetlaczem, no ale teraz mam kolorowy tylko FIS z navi i pytanie; w bagażniku mam czytnik ale nie mam płyty, (koleś który mi miesiąc temu sprzedawał auto przy pierwszej jeździe pokazywał że działa itp a jak już odbierałem auto za dwa dni to prawdopodobnie wyciągnął... :kwasny:) więc jestem bez navi obecnie a dokładniej samej płyty czy oprócz ASO mogę gdzieś jeszcze dostać taką płytkę w miarę świeżą??? może ktoś z szanownych kolegów taką dysponuje lub wskaże miejsce gdzie mogę hmmm..... "pobrać" :gwizdanie: ?