Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[S4 B5 APB 2.7 BiT] Stock - Baza do dalszych modyfikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro sa zniszczone, to oddaj do malowania.

Opublikowano

Hmm a taka renowacja cos pomoze? ( totalnie sie na tym nie znam bo pierwszy raz mam alusy :decayed: ) Znacie jakiegos fachowca na dolnym slasku?

Opublikowano

Jesli masz porysowane felgi, odrapane ranty to po renowacji beda jak nowe. Koszt 100-150PLN od felgi. Po co kupowac nowe :wink4:

Opublikowano

Hmm pomysl "na wujkowe" felgi wlasnie sie wysypal bo to sa 19" ;/ Ori nofki, beda na sprzedaz :)

Opublikowano

Heh, witam w klubie czarnych sedanów poliftowych S4..;-)

Też rozważałem tą czarnulke przy zakupie, niech Ci służy jak najdłużej.

A felgi widze że Cie korci zmienić, heh, też tak miałem na początku i już prawie bym jeździł na innych, ale opinia znajomych i paru klubowiczów jednak mnie przekonała że warto tą kase zostawić np na RNS-E do którego się cały czas przymierzam, bo felgi fajne, extra wyglądają w czasie jazdy i mocne - to najważniejsze

Pozdrawiam

Krzysiek

PS. chociaż kusi mnie czasem jak cholera..:P

Akuratnie w Łodzi od jakiegoś czasu na allegro, heh

http://moto.allegro.pl/item642619832_vw_audi_piekne_felgi_19_opony_okazja.html

Opublikowano

dobrze mówisz ktokolwiek, też pierw RNS-E bym założył-teraz felgę masz fajną ale to Twoja fura

Opublikowano

ja mam tanie 17" :D W sam raz na zimy :) Chce ktos ? :D

Opublikowano

bardzo ładne S4;) chyba taki moj faworyt tutaj wsrod esek;) Kólka zostaw w seryjnym kolorze. lun tez szukaj 18" od S4 B6, B7

ogolnie gratki :good:

Opublikowano

Jeżeli chcesz zapodać do esy17" z ET45 to gratuluje. Przemyśl temat - masz tam dość spory zacisk z przodu... Żeby nie było że wykrakałem.

8x17 polecam ET35 - na takie jest TUV - broń Cię panie Boże zapodawać dystanse - to ZŁO ! Krzywdę można sobie zrobić... ;)

Opublikowano

masz rewelacyjna niunie!!! tylko pozazdroscic :cool1:

Opublikowano

Ummm wlasnie dotarlo do mnie, ze ori felgi sa 8 x 17 ET 35.... a takie wlasnie chce! CZyli poprzednie rowniez odpadaja :mysli:

Opublikowano

No niestety nie masz klekota b5 z damskim hamulcem tylko s4 - to zobowiązuje i wymaga uwagi przy wyborze felg... Szukaj dalej :)

Opublikowano

słuszny wybor, aczkolwiek na forum ktos sprzedawal takie w 18 :)

Poszły szybko za dobrą cenę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...