maki1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Kupiłem autko, radyjko mam concert na kasete + zmieniarka oryginalna w bagażniku. Głośniki grają w przednich i tylnych drzwiach i wydaje mi się że mam subwoofer w bagażniku (jak się do niego dostać i gdzie się dokładnie znajduje?) JAK SPRAWDZIć CZY TO SYSTEM BOSE - najprościej
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 na oslonach glośników powinien widnieć odpowiedni napis poza tym po kodach wyposażenia najlepiej
staniek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Jeżeli masz BOSE i jest ono aktywowane to przy włączaniu radia na moment wyświetla się właśnie "BOSE". Dla pewności sprawdź sobie w kodach wyposażenia, tak jak radził zdeniu (wklejka we wnęce koła zapasowego). na oslonach glośników powinien widnieć odpowiedni napis Ja mam BOSE, a na maskownicach zero napisów Pozdrawiam!
maki1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Dzieki A wiecie może jaki jest kod wyposażenia odpowiadający za Boshe bo ta stronka z kodami nie dziala cos
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja mam BOSE, a na maskownicach zero napisów a to bardzo dziwne
staniek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cytat:Ja mam BOSE, a na maskownicach zero napisów a to bardzo dziwne Dziwne, ale prawdziwe A wiecie może jaki jest kod wyposażenia odpowiadający za Boshe 8RY = speakers with BOSE sound
pre_pl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 gdzie jest subwoofer w B5 8AX - Radio Premium with Bose sound (US) 8RB - eight speakers with BOSE sound (passive) and subwoofer 8RQ - speakers (active) with BOSE sound 8RY - speakers with BOSE sound
miki_v6 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mialby ktos moze pelna rozpiske kodow za pomoca ktorych moge sprawdzic wyposazenie A4?
Gość spedyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mialby ktos moze pelna rozpiske kodow za pomoca ktorych moge sprawdzic wyposazenie A4? Jest gdzieś link do strony na której można sprawdzić swoje kody
stefek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Prosimy korzystać z wyszukiwarki! Było! "kody wyposażenia"
Maniek78 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Mam pytanko czy oznaczenia w kodzie 8RN - czy jest to system bose dodam ze na maskownicach nie ma nic a calosc bardzo dobrze lata
daniel_wwa Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 8RN = 8 aktywnych głośników edit. koledzy wyzej pisali, ze kod BOSE to 8RY, trzeba troche poczytac
pioteres Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 8RN = 8 aktywnych głośników edit. koledzy wyzej pisali, ze kod BOSE to 8RY, trzeba troche poczytac odswierze watek - a czy aktywne glosniki nie byly montowane w bose? moze roznica miedzy 8 aktywnymi glosnikami a 8 aktywnymi glosnikami z bose polega tylko i wylacznie na odpowiednim kodowaniu radia (z bose lub bez) ?
gsekulski Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Witam. Podpinam się pod temat. Mam a4 b6 i radio symphony 2. Jak poznać czy auto ma BOSE? do tej pory myślałem ze sam fakt subwoofera na środku deski z tyłu, wznacniacza i fabrycznego radia o tym świadczy. Dodam, że nie zapala mi się napis BOSE na radiu ani na FIS. Rozbieralem boczek i na głośniku na magnezie było logo Audi. Radio było widać, że rozbierane, po odłączeniu nie chce kodu. Z tyłu normalne okostkowanie i jeden przewod obok gniazda anteny radia się wpina który nie wiem od czego jest. Miałem podobnie w A3 tzn na radiu nie było napisu Bose, nie grały gwizdki. Ale był wzmacniacz i subwoofer z naklejka BOSE.
Rekomendowane odpowiedzi