Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS6 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to co? licytacja jakaś, czy co? karwa :decayed:

A co Ci zal ze nie widziales RS6 na zywo :naughty::decayed::polew:
Opublikowano

:evil:. Chciałem się podzielić informacją o 700KM Audi RS6 Avant :decayed:.

jak widac wcale takie szybkie nie jest :polew:

:wink4:

Opublikowano

Misiek jest znacznie lżejszy od Audi RS6, które waży ponad 2 tony... :naughty::decayed:

Opublikowano

Komfort w takim evo na pewno jest wyśmienity :>, druga rzecz to mitsu jest ponad 2x lżejsze. Stosumek mocy do masy ma ponad 600km/tonę, a RS6 niecałe 280 :gwizdanie:

Opublikowano

Misiek jest znacznie lżejszy od Audi RS6, które waży ponad 2 tony... :naughty::decayed:

co nie zmienia faktu ze to RS6 to jak by przy nim stalo :polew:

Opublikowano

uwierz mi ze RS6 jest mega szybkie, a zarazem niesamowicie stabilne. jestem pewien, ze lancer przy 250 (jesli tyle pojedzie :polew:) caly sie trzesie. RS6 nawet nie pisnie

Opublikowano

. Chciałem się podzielić informacją o 700KM Audi RS6 Avant :decayed:.

uwierz mi ze RS6 jest mega szybkie, a zarazem niesamowicie stabilne. jestem pewien, ze lancer przy 250 (jesli tyle pojedzie :polew:) caly sie trzesie. RS6 nawet nie pisnie

Audi RS6 Avant vs Porsche 911 GT3 RS (997)

endriuu juz kots tu ci chyba mowil , musisz czytac i ogladac rzeczy ze zrozumieniem..........

Opublikowano

. Chciałem się podzielić informacją o 700KM Audi RS6 Avant :decayed:.

Audi RS6 Avant vs Porsche 911 GT3 RS (997)

endriuu juz kots tu ci chyba mowil , musisz czytac i ogladac rzeczy ze zrozumieniem..........

przestań marudzić - mam dosyć przemądrzałych, sztucznie elokwentnych nowobogackich.

Opublikowano

przestań marudzić - mam dosyć przemądrzałych, sztucznie elokwentnych nowobogackich.

myślę ze ten komentarz dobitnie pokazał co z tobą nie tak..........żal mi cie , szczerze....[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 11:05_________________________________________________i pamietaj pieniadze w zyciu nie sa najwazniejsze , jest duzo rzeczy ktorych nie da sie kupic choc bys mial ich niewiadomo ile....

Opublikowano

myślę ze ten komentarz dobitnie pokazał co z tobą nie tak..........żal mi cie , szczerze....[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 11:05_________________________________________________i pamietaj pieniadze w zyciu nie sa najwazniejsze , jest duzo rzeczy ktorych nie da sie kupic choc bys mial ich niewiadomo ile....

Oj oj sie narobilo :(

Opublikowano

Oj oj sie narobilo

no co zrozbic , kolega jakis nerwowy jest i strasznie sie spina ogolnie , nie tylko w tym temacie :wink4:

Opublikowano

Oj oj sie narobilo

no co zrozbic , kolega jakis nerwowy jest i strasznie sie spina ogolnie , nie tylko w tym temacie :wink4:

To go olej, nie daj sie sprowokowac i nie wchodźcie sobie w droge.

Dajcie na luz.

Opublikowano

spoko wlaczyl sobie na mnie ignora :decayed::wink4:

Opublikowano

W krk jest niebieska rs6 :wink4::kox:

Są 3 avanty niebieski, czarny i biały oraz jeden najbardziej dla mnie gustowny czarny sedan RS6 :kox:

Opublikowano

Audi miałoby o wiele lepszą sprzedaż, jakby wypuściło również sedana w dniu premiery RS6, a nie rok później. Jedna z największych klap jaką zaliczyło np. BMW, to M5 touring, dlatego nowej M5 nie będzie w kombi. Nie rozumiem polityki audi w sprawie sportowych kombi. To powinna być rynkowa nisza dla naprawdę chcących, a nie wciskanie tego klientom na siłę. Wielu kupiło Avanta RS6, bo nie było sedana w sprzedaży. To tak jakby na siłę chcieli się wyróżniać w segmencie sportowych aut, które tak naprawdę nie są sportowe.

Opublikowano

Audi miałoby o wiele lepszą sprzedaż, jakby wypuściło również sedana w dniu premiery RS6, a nie rok później. Jedna z największych klap jaką zaliczyło np. BMW, to M5 touring, dlatego nowej M5 nie będzie w kombi. Nie rozumiem polityki audi w sprawie sportowych kombi. To powinna być rynkowa nisza dla naprawdę chcących, a nie wciskanie tego klientom na siłę. Wielu kupiło Avanta RS6, bo nie było sedana w sprzedaży. To tak jakby na siłę chcieli się wyróżniać w segmencie sportowych aut, które tak naprawdę nie są sportowe.

no widzisz a ja sie zawsze modle aby to kombi zrobili , tak jak np: strasznie mi zal ze nie ma M3 touring.Sa rynki gdzie kombi jest bardzo popularne a sedany sie prawie nie sprzedaja , to np: skandynawia gdzie rynek na sedana jest znikomy.Co kraj to obyczaj :wink4:

Opublikowano

na placu boju z tego segmentu został tylko E63 AMG

Opublikowano

na placu boju z tego segmentu został tylko E63 AMG

le za to jaki :cool1: to ponoc njlepsze AMG ever :evil:

Opublikowano

W przyszłym roku wychodzi nowe A6. RS6 ma mieć V8 Biturbo. No i M5 4.4 V8 Biturbo.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...