Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robił ktoś mapę itp w Poniatowej u kolegi Daron7. Jeżeli tak prosił bym o opinię.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robił ktoś mapę itp w Poniatowej u kolegi Daron7. Jeżeli tak prosił bym o opinię.

Ja robiłem i polecam, żadnych problemów z autem po programie ;)

Opublikowano

Dużo mocy Ci przybyło, czuć różnice?

Opublikowano

W serii miałem coś koło 120hp. Po programie 150hp i 350 NM. Auto fajnie jedzie czuć pierdyknięcie momentu ;)

Edytowane przez pablo15005

Opublikowano

W serii miałem coś koło 120hp. Po programie 150hp i 350 NM. Auto fajnie jedzie czuć pierdyknięcie momentu ;)

Jadę we wtorek do nich. Głównie to chodzi mi o zmianę mapy startowej (ciężej pali na ciepłym) ale i moc też potrzebna :)

Dam znać co i jak

Opublikowano

Wstaw nowy rozrusznik i będzie palił na ciepłym jak nowy. Po co orac soft przy winie rozrusznika?

Opublikowano

Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią.

Opublikowano

Rozrusznik i akumulator w pożądku, temat już przerabiałem dogłębnie. Ne jest to kręcenie kilka sekund tylko ułamki sekundy więcej niż na zimnym, ale denerwuje. Wszystko zawarte jest w cenie to i to poprawią.

Jedz bez wahania do Darka z Poniatowej takie TDI-ki to robi z zamkniętymi oczami... ;)

Opublikowano

Jedz bez wahania do Darka z Poniatowej takie TDI-ki to robi z zamkniętymi oczami... ;)

No chłopak ma niesamowite pojęcie, pierwszy raz byłem na programie ale jego wiedza normalnie szok, jakby posługiwał się kalkulatorem na kompie bez żadnego zastanowienia zawahania itp. Człowiek wie czym się zajmuje i z czym to się je.

Edytowane przez pablo15005

Opublikowano

No chłopak ma niesamowite pojęcie, pierwszy raz byłem na programie ale jego wiedza normalnie szok, jakby posługiwał się kalkulatorem na kompie bez żadnego zastanowienia zawahania itp. Człowiek wie czym się zajmuje i z czym to się je.

Potwierdzam i polecam Darka (Daron7)

Program zrobiony, autko fajnie lata :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W W-wie lub bliskich okolicach, kogo byście polecili do ogarnięcia "benzyny" ;) ?

Opublikowano

Mr-Motors na Mineralnej

Opublikowano

MR-Motors nie robi 1.8T które nie idą po kablu.

Jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do mnie , robię każde 1.8T jakie tylko jeździ :)

Opublikowano

Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk :) tunerem jest Roob . Polecacie ?

Opublikowano

Zastanawiam sie nad chipem w Tune - UP Gdańsk :) tunerem jest Roob . Polecacie ?

Było piedylion razy.........wystraczy poszukac i poczytać

Opublikowano

robert ogarnie ci furę koncertowo ;) ...będziesz zadowolony

Opublikowano

Nie ma co się zastanawiać tylko jechać i robić, Rob ogarnie Ci tego AVF-a TipTop z zamkniętymi oczami.

Opublikowano

Jak nie znajdziesz nikogo to zapraszam do mnie , robię każde 1.8T jakie tylko jeździ :)

Dzięki :thumbup1: dlaczego jesteś tak daleko.... ;) , a o kreatorze mocy ktoś może powiedzieć dobre słowo (czy nie bardzo) ?

Opublikowano

Dzięki :thumbup1: dlaczego jesteś tak daleko.... ;) , a o kreatorze mocy ktoś może powiedzieć dobre słowo (czy nie bardzo) ?

Kiedy ja się rozglądałem to o kreatorach same kiepskie opinie slyszalem

Opublikowano

szukam kogoś w radomiu i okolicach, warszawa też wchodzi w grę, daleko nie jest , poradzicie kogoś , jaki to koszt do 1.9 tdi AFV ?