george Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 15 godzin temu, Dev napisał(a): W Zachodniopomorskim nie ma nic ciekawego A Czaplinek?
Tomafx Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ja myślałem jeszcze, że Szczecin "Caro" jest na dobrym poziomie, ale jak rozmawiam z ludźmi z forum to nie znają za bardzo. Jest kilku dobrych tunerów, bardzo dobrych ale właśnie w różnych częściach Polski. Reda ok, mogę podjechać jeszcze jeśli są naprawdę dobrzy. Narazie czytam o nich i dużo pozytywnych opinii mają.
duzy616 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia W dniu 16.01.2024 o 13:17, Tomafx napisał(a): Ja myślałem jeszcze, że Szczecin "Caro" jest na dobrym poziomie, ale jak rozmawiam z ludźmi z forum to nie znają za bardzo. Jest kilku dobrych tunerów, bardzo dobrych ale właśnie w różnych częściach Polski. Reda ok, mogę podjechać jeszcze jeśli są naprawdę dobrzy. Narazie czytam o nich i dużo pozytywnych opinii mają. Home - WALAS Motorsport WALASMOTORSPORT.PL OFERTA Nasze podstawowe usługi Hamownia Pomiary, strojenia, diagnostyka pojazdów na hamowni...
Tomafx Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Ok, powiedzmy jest 3 tunerów rozwazam w miarę blisko. Reda, Kamień, Szczecin. Będę chciał robić program i skrzynie automat, dlatego jest nacisk, żeby tuner wiedział co i jak w szczególności jeśli chodzi o skrzynkę. Edytowane 18 Stycznia przez Tomafx
bird71 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Kogo polecacie w 2024 do podkręcenia kultowej jednostki 1.8t ?
DubixPL Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, bird71 napisał(a): Kogo polecacie w 2024 do podkręcenia kultowej jednostki 1.8t ? Łukasz13 1
george Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 21 godzin temu, bird71 napisał(a): Kogo polecacie w 2024 do podkręcenia kultowej jednostki 1.8t ? Zdecydowanie @Łukasz13.
Rekomendowane odpowiedzi