Robson Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 w fazie poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał_thc Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Też serwisuje na tracku u Adama samochod i musze powiedziec ze jestem zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris051171 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mialem duzy problem ze skrzynia biegow,nadawala sie tylko do wymiany,czworka nie chciala wchodzic a trojka tez nie "halo". Adama i jego warsztat oceniam bardzo wysoko,bardzo profesjonalne podejscie do klienta, wystarczylo kilka godzin i mialem "nowa" skrzynie o znanym przebiegu lacznie z wymiana (nieoceniona pomoc Adama ktory ja dla mnie wyszukal choc wcale nie musial tego robic).W ciagu jednego dnia moje auto zostalo "wyleczone" w sposob szybki rzetelny i uczciwy. Serdecznie polecam jego warsztat,to ludzie znajacy sie na rzeczy a nie jakas sciema. Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danisz_ Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 potwierdzam. Znam chłopaków osobiście i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fifer Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam Koledzy a mógłby ktoś polecić jakiegoś elektryka w Olsztynie lub okolicach?? Mam problem z klaksonem pali mi cały czas bezpiecznik, pewnie jakieś zwarcie , ale ja się na tym w ogóle nie znam. Pozdrawiam Fifer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martino35 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 KOLEDZY-DAJCIE MI NAMIARY NA TE WARSZTATY BLIŻSZE- telefon np-jak nie chcecie na forum macie numery mojego gadu i tlena na profilu- proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek8181 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eller Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Rownież serwisuje autko u Adama od 2lat i człowiek jest naprawde swietny,polecam w 100%,a jesli chodzi o elektryke to rowniez tam,tylko tym zajmuje sie Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martino35 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 metalowa 7 a olsztyn za hurtownią kwiatów Naprawdę fachowa szybka i solidna obsługa i naprawa--polecam :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Fajnie że pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mediatrener Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Cześć, potrzebuję nabicia i sprawdzenia klimy. Za rozsądną kasę - gdzie warto pojechać? Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiblos Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 też podpinam sie do tego pytania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowik Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 czesc ja robilem na gutkowie tel 609 690 430 adresu nie mam mam spokojny starszy pan dobrze robi juz trzecie autko u niego sprawdzam co roku i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarmistrz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD4M Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada). Przerabiałem chyba wszystkie warsztaty w Olsztynie i najbliższej okolicy - te które zajmują się naprawą automatów. Żaden, dosłownie ŻADEN nie mógł sobie poradzic, stad wniosek, ze nie mają większego pojęcia o naprawie AS (no przynajmniej skrzyń typu tiptronic). Nie daj się oszukac. Polecam warsztat w nadarzynie kolo warszawy. Koszt naprawy płyty w tiptronic przy silniku AVF z wymianą oleju i filtra - 800zł. Wgrano mi też nowy soft do skrzyni i chodziła lepiej niż seryjna. PPHU EDMAR Nadarzyn ul. Brzozowa 14 tel. 0227298015 http://automat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamA4 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Proszę o podpowiedź gdzie na Tracku jest warsztat Adama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam :> Przy Gazecie olsztyńskiej skręcasz w lewo, (w dół) -jedziesz do końca prosto. Na końcu skręcasz w lewo-no i po lewej stronie masz warsztat Pozdrawiam PS. Nie da sięnie zauważyć :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarmistrz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Polecam gorąco warsztat Adama.. początkowa analiza była że tak powiem nie za bardzo, ale dzisiaj wstawiłem autko do - niego. Po 5 godzinach telefon - autko gotowe. I znowu mam banana na twarzy i radość z jazdy. Cena - nie spodziewałem się aż tak niskiej. Jeszcze raz polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Musze spisać pare numerów i adresówn na warsztaty w Olsztynie bo ostatnio w sobote lawetą wracało moje auto do domu a bardzo czesto jestem w olsztynie i może mi sie to przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi