PAWEL69 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Teraz ja mam problem i nie wiem gdzie w Olsztynie z nim udeżyć.. Czuję że automat mój kończy żywot.. jakieś sugestie?? I nie pytam o tanio ale o dobrze (ASO odpada). Witam napisz na PW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STANIV Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Polecam warsztat Adama - facet zna sie na rzeczy!!! :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midqard Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam, A co sadzice o warsztacie u Piotra na ul Towarowej (baza PKS) Ja robie swoje auto albo u zanajomego (serwis bosch) albo na Likusach u Jana i jego polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrielb Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Poczytalem ten watek i pojechalem na Track do Adama. No i tak, diagnoza problemu trwala ok. 10 sekund (mialem problem z paskiem wielorowkowym, piski przy skreconych kolach). Naprawa ok. 3 godzin i auto zrobione. Cena mysle ze tez przystepna. Bylem wczesniej w innym warsztacie i probowali mi wymieniac jakies czesci ale to nie pomagalo juz bylo blisko wymiany napinacza ( a w moim audi komplet to ok. 500 zl ) dobrze ze sie nie zgodzilem, po prostu nie wiedzieli o co chodzi. Polecam warsztat na Tracku w Olsztynie. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waryz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam,ja chcę polecić pana Pawła elektryka z warsztatu na Metalowej 7,miałem problem z czujnikami temp. i wysokim spalaniem .Wg opinii wyżej podjechałem,popatrzył dwie wizyty i po zawodach.Szybko i trafnie i w miarę taino javascript:void(0); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam,ja chcę polecić pana Pawła elektryka z warsztatu na Metalowej 7,miałem problem z czujnikami temp. i wysokim spalaniem .Wg opinii wyżej podjechałem,popatrzył dwie wizyty i po zawodach.Szybko i trafnie i w miarę taino javascript:void(0); Dzięki za pozytywną opinię Dla klubowiczów logi za free ale tylko logi... usterki usuwamy po zniżkach Pozdrawiam diagnostyka vag, mechanika i elekromechanika tel. 609 199 409 [Paweł] Zapraszam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ja też musze się pochwalić, że bylem u Pawła. Szybko załatwiony temat z elektryką (a nie był to typowy problem), a i przy okazji pare innych rzeczy podpodowiedział i sprawdził. Z całą odpowiedzialnością POLECAM i pozdrawiam ma sie rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamer Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Cześć. Ja ma taki troszkę nietypowy problem. Chcę kupić auto, (B6 AVF z 2004 roku) które stoi w Olsztynie. Auto ma iść w leasing i będzie obligatoryjnie przegląd przez Dekre. Dekra dekrą a ja chciałbym jeszcze zrobić przegląd przed kupnem na własną rękę. Jako że jestem z Gdańska, Olsztyn znam mało. Auto ma książkę serwisową i jest serwisowane w Audi Palmowski. Jaką macie opinię o tym serwisie ? Watro tam pojechać ? A może możecie polecić kogoś, kto jest w stanie zrobić pełną diagnostykę i ocenić stan blacharki pod kątem wypadkowości ? Z góry dzięki za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artorro27 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 witam probowalem znalezc informacje gdzie znajduje sie warsztat u adama ale niestety nic nie znalazlem. jesli ktos zna dokladne namiary poprosilbym o udostepnienie mailem. dziekujei pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykSz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 a w okolicach Ełk/Białystok są jakieś dobre warsztaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzystur Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, wiem żewątek jest stary, jestem w okolicy Olsztyna kilka dni, proszę dajcie mi namiary na warsztat Adama na Tracku, adres i nr tel. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamA4 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak jesteś na Tracku, to przed biurowcem Gazety Olsztyńskiej skręcasz w lewo i w dół. Na wprost jest wjazd do hurtowni mięsnej. Jak nie potrzebujesz akurat mięsa i wędlin to jedż po prawej drogą do samego końca i po łuku w lewo.Stoi parę gratów. W ciągu warsztatów po środku...mniej więcej. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 również polecam Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokam Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witam na potwierdzenie tego, co wyżej napisane, również szczerze polecam Pawła. byłem u niego pierwszy raz, namiar miałem właśnie z tego forum. człowiek uczciwy, rzetelny i co najważniejsze fachowiec w tym co robi:) pozdrawiam wszystkich z Pawłem na czele............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja też chciałem polecic Pawła jest lepszy niz Turbodymoman i Super Es razem wzięci Walki było dużo ale ostatecznie Victoria Paweł zrobił veni vidi vici i po sprawie Dzięki Paweł jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manius_29 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam Dzięki namiarowi z forum miałem przyjemność poznać Pawła. Dwukrotnie w okolicznościach zdarzeń awaryjnych mojego auta, Paweł okazał pomocną fachową dłoń a dodatkowo (co jest dla mnie osobiście najistotniejsze) okazał się człowiekiem sympatycznym i bezinteresownie bardzo uczynnym. POLECAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Polecam również Adama Chłopak zna sie na rzeczy i nie bierze worka pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juji1906 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam ! Czy zna może ktoś dokładny adres do p. Adama na Track Jeżeli tak to bym prosił aby ktoś wrzucił Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziaba5 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) W Edytowane 19 Października 2014 przez dziaba5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peja28 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Panowie potrzebuje opini na temat MAX-TURBO z Olsztyna. Regenerował ktoś turbinę w tym zakładzie? Który zakład regeneracji turbin w Olsztynie możecie polecić z własnego doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi