KOval81 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Bo nic nie modzi łajdak szubrawiec jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Bo nic nie modzi łajdak szubrawiec jeden :polew: Napewno szykuje coś wyjątkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pewnie jakąś dziwną znów dziurę w zderzaku albo karoserii zaprezentuje i się auto rozsypie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A zdjęć :thumbdown: :thumbdown: jak nie ma tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Dzo-Dzo czemu nie masz ramki klubowej z przodu? :gwizdanie: dopiero jak mnie wyprzedziłeś to poznałem że to nasi [br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 10:24_________________________________________________Jeśli nie kojarzysz to mnie wczoraj spotkałeś w czewie ok. godz. 20ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 no czesc jak mogl bym nie kojarzyc - ramki mam z tylu :-) zreszta moje auto wygladem jest troche inne od ori hhheeeh a co ty tam robiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Poznałem po reklamie a ramka z tyłu to tylko potwierdziła Z laską na pizze jechałem i przez Ciebie telepizze przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 :polew: buhahah no to sory heheh nie trzebalo trabic zjedli bysmy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Kurcze nie pomyślałem poza tym chyba Ci się śpieszyło bo na czerwonym pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zamienie wszystkie czesc za ori + jakas kasa mala kto chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a co masz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zamienie wszystkie czesc za ori + jakas kasa mala kto chetny ? zrob jakas konkretna oferte, nikt nie zna Twojego auta na pamiec... a tam juz rozne przetasowania byly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 napisalem jeden watek ale mody go wyj.. no dobra to jeszcze raz najlepiej pasowalo by mi oddac wszystko to co mam czyli turbina brd na gwarancji reg. pompki al IGLY cooler wraz z orurowaniem i wszystkimi laczeniami gumowymi i opaskami rura laczaca cooler z kolektorem ssacy jedna glowna bez EGR-u zderzak S4 B6 kolor granat kolektor ssacy wypolerowany pasowalo by mi cos takiego ktos niech moje auto wezmie na dwa dni zalorzy mi serie wezmie sobie to wszystko i jeszcze pojedzie i mi zrobi korekte programu do witka czekam na propozycje kto da najlepsza to sie wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 masz logi i bipy tych PD Al?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no igly sa zrobie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 bez sensu oferta troche... podwojna oplata za robocizne, demontaz, montaz wszystkiego, korekta softu... lepiej sam to wyjmij i tyle. nie masz ori czesci ? kompletnie nie rozumiem co chcesz osiagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zarobić z 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no bo tyle wlasnie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzo-dzo chyba ma dość lansu i wraca do serii, a łatwiej mu będzie sprzedać na seryjnych gratach. Dzo-dzo przyznaj sie co kupujesz ? Na co zmieniasz furacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 coś mówił o polonezie tracku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi