letallec Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Panowie a co sie stanie jak silnik bedzie sie krencił wyzej Niech się krenci To wiesz jakie sa mozliwosci tej skrzyni? Z racji doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysins Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 pewnie odleci jak mu się wysuną skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Hehe jak silnik będzie się kręcił wyżej to będzie Pińćset na szafe :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysins Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dla skrzyni RS4 przy 7500 RPM na 6 biegu powinno być 320 km/h :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wszystko wyjdzie podczas powrotu ze strojenia... ...Eska SiD'a oczyści lewy pas na Katowickiej... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 greg myślę że przy mocy którą masz przydałyby się hamulce choć w 30% tak skuteczne jak zapodał SID... Tak ,tak....... . Coś mi ostatnio wibruje lekko przy hamowaniu, pewnie tarcze pokrzywiłem :gwizdanie: np. przyspieszenie od 300km/h do 320km/h zajmuje 30 sek, więc przy tak dużych prędkościach jest troche inaczej. Dokładnie. W 1.8T do 240 to jakoś leci, a potem to już trza troszkę poczekać :gwizdanie: W 1.8T np. przy skrzyni 5 przy 260km/h jest 6750Rpm Sam sprawdziłem Moje malutkie turbo trzymało do samego końca 1Bar Panowie a co sie stanie jak silnik bedzie sie krencił wyzej moze sie kręcić bardzo wysoko ale jezeli nie wiaze sie to z przyrostem mocy na tych najwyzszych obrotach to na najwyzszym biegu i tak nie wplynie to podniesienie VMAX bo nie dokrecisz silnika do odciecia. Pewnie wpłynie nieco, ale nieznacznie, bo skrzynia jest największym ograniczeniem, mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 A tak z ciekawości kiedy strojenie? :-) Bo będe we Wrocku środa-czwartek i chętnie bym chociaż popatrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT A w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT A w czym problem? miałem wczesniej AEB ale tyle nie leciał a serie trzymał 8.2 do setki sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek pm-motorsport Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Strojenie w piatek firma jetronik zamknieta dla widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT A w czym problem? miałem wczesniej AEB ale tyle nie leciał a serie trzymał 8.2 do setki sam nie wiem Poczytaj mój projekt Sorry, End OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel72 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 SID zaopatrz się w CB, a w razie czego nie zatrzymuj się do kontroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 SID zaopatrz się w CB, a w razie czego nie zatrzymuj się do kontroli Zaiste trudno będzie go zlokalizować :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek pm-motorsport Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No własnie Andrzej mówił zeby to zdjac a cb juz zamontowane w aucie na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 O Panie jak będzie droga powrotna ze strojenia toć to urwie tą antene w piz....du od tych prędkości Panie... :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT a co to za problem? moje auto na hamowni rozpedzili do 257 km/h mysle ze moglby sie spokojnie na drodze rozbujac do tej predkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 moje auto na hamowni rozpedzili do 257 km/h mysle ze moglby sie spokojnie na drodze rozbujac do tej predkosci Zapomniałeś że na hamowni nie ma oporów powietrza. Jak dodasz do serii z 60-70KM to może tyle pojedziesz [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 17:51_________________________________________________ gregory nie ściemniaj zę 1.8T SMIGAŁEŚ az 260Km/h sorki za OT A w czym problem? miałem wczesniej AEB ale tyle nie leciał a serie trzymał 8.2 do setki sam nie wiem To jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek pm-motorsport Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 NO dobra autko Andrzeja odpalone jutro sprawdzian przed trasa na hamownieTrzymac kciuki ludzie moze cos z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Trzymamy kciuki Dzis bylem u Bobika i już sie "cieszy" na strojenie tego potwora :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi