Tomasz Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 panowie tragedia kawalek przeplywki rozjebal mi turbine... a Ciebie z rana na żarty wzięło
Piotrek98igo Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 panowie tragedia kawalek przeplywki rozjebal mi turbine... a Ciebie z rana na żarty wzięło niestety to nie zarty :wallbash: :wallbash:
Piotrek98igo Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 metalowa czesc lezala w turbinie od strony zimnej 3X2cm zaokraglona,ona wyjebala lopatki w turbinie do 0,o tyle dobrze ze to nie polecialo do silnika ;( oskar teraz dzownil do mnie i mowi ze to czesc zabezpieczajaca gruszke,widocznie mlody ten z tatuazami jak mi zakladal gruszke to musialo mu wpasc do tego weza i latalo tam, az wkoncu wpadlo do turbiny
Tomasz Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 metalowa czesc lezala w turbinie od strony zimnej 3X2cm zaokraglona,ona wyjebala lopatki w turbinie do 0,o tyle dobrze ze to nie polecialo do silnika ;( oskar teraz dzownil do mnie i mowi ze to czesc zabezpieczajaca gruszke,widocznie mlody ten z tatuazami jak mi zakladal gruszke to musialo mu wpasc do tego weza i latalo tam, az wkoncu wpadlo do turbiny no to się narobiło a młodego pogonisz to co będzie większe turbo ? :kox: :decayed:
MAGIC87 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 teraz to pieta palec twoja awaria przy herbacie to pikus ale jakby nie bylo 1,5k w plecy jak psu w dupe
MrTea Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Piter współczuje, to teraz czas na większe mody
Piotrek98igo Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 mysle moze zaloze caha,szukam na allegro teraz
MAGIC87 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 pisz do karambola. powolaj sie na dzo dza
MAGIC87 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 holernie mozna pisac przez H to i w Holere tez mozna
snake s4 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Z tego co się dzieje wynika jasno że zanim oddasz lalunie do naprawy przewieź szefa stacji diagnostycznej do lasu [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 18:54_________________________________________________Herbata jakby coś służe pomocą po drodze prawnej
andr3i Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ja tez sluze pomoca z moimi ziomkami JIM & JACK zawsze pomoga a tak wogole to ja bym zaj... tego szefa za taki numer jakby z moja niunia cos takiego zrobil
MrTea Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Dzieki Panowie, jutro oględziny auta z moim rzeczoznawcą. Ale z tego co powiedział mi adwokat to jeśli mechanik chciał zatrzeć ślady które by świadczyły na jego niekorzyść już to zrobił. Dlatego np. poinformował mnie o awarii dzień po fakcie. Po za tym mój kolejny błąd że od razu nie zabrałem kluczyków. Sraka na maksa.
MrTea Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 no i d*pa. Została mi tylko sprawa cywilno-prawna
Leman Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 to może spróbuj drogi prawno-konstytucyjnej - Snake zna dokładnie wszystki Art. i § :gwizdanie: :gwizdanie: ...dziwny żeby nie powiedzieć inaczej... jest ten kraj
Rekomendowane odpowiedzi