Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja to mówiłem od początku... Po co modzic??!! po to zeby wydac kase bez sensu :decayed:przekonaliscie mnie fabryki nie nalezy zmieniac,tea auto pieknie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Piter, wracasz do serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Piter, wracasz do serii? tak ,przekonales mnie ,ze jak sie chce to mozna jechac seria :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Herbata :oklaski: chyba miales racje, trzeba bedzie wrocic do seri bo po moim sofcie nie bylem wstanie utrzymac sie za wami za duzo koksu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 magic dostales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Herbata :oklaski: chyba miales racje, trzeba bedzie wrocic do seri bo po moim sofcie nie bylem wstanie utrzymac sie za wami za duzo koksu :gwizdanie: :polew: no sysiu kulawy soft z mineralnej + rolki oklamaly chyba masz te 190ps w psychice tylko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Herbata :oklaski: chyba miales racje, trzeba bedzie wrocic do seri bo po moim sofcie nie bylem wstanie utrzymac sie za wami za duzo koksu :gwizdanie: :polew: no sysiu kulawy soft z mineralnej + rolki oklamaly chyba masz te 190ps w psychice tylko :polew: Tak jak piszesz, papier wszystko przyjmie a to ze lepiej jechal to pewnie dlatego ze Wy wysiedliscie z auta ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie ma co modzic chyba AVB se wsadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 tea ma najsilniejsza psychike jak chce to moze sobie wmowic np 165ps i jedzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie ma co modzic chyba AVB se wsadze Pojebalo Cie? chcesz sie zabic, rower se kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie nie nie... powinini stanac,chyba musze sie skonsultowac z wrozbita maciejem,cyce opadly :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A tak wszyscy sie ze mnie śmiali .. Jednak mądrość człowieka który skończył 30 lat jest niezaprzeczalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 stań ze mną to cię wciągnę 18-letnim 1Z z pół milionowym przebiegiem i pozbawię cię złudzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 ogolnie, zapowiada sie ciekawy sezon klekotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Tomi a co Ty tam u siebie modziłeś? Wtryski? program? Ile masz teraz? .. Wiadomo że Seba ma cos nie halo z silnikiem, dlatego okazało się że mam szansę.. Ale z Toba może być inaczej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Tomi a co Ty tam u siebie modziłeś? Wtryski? program? Ile masz teraz? .. Wiadomo że Seba ma cos nie halo z silnikiem, dlatego okazało się że mam szansę.. Ale z Toba może być inaczej :/ i stąd ta frajda że prawie objechałeś auto które ma coś nie halo z silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 bo jak na serie to jedzie za***iście .. tylko wycięty kat, zaślepiony EGR i filtr Simota .. a zobacz ile Medżik ma zmodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 bo jak na serie to jedzie za***iście .. tylko wycięty kat, zaślepiony EGR i filtr Simota .. a zobacz ile Medżik ma zmodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja powiem tak, Piotrek ty ch.... juz 2 raz mi to zrobiłes tylko tym razem psikus sie nie udał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi