andr3i Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Dzieki za spocika panowie trzeba tylko lepsza kam zalatwic na nastepny raz
Sysiek Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Poszukiwany dobry blacharz/lakiernik panowie, macie kogos godnego polecenia?
tymonA4 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 powołaj sie na mnie ale jako na mnie a nie na a4-klub Konopiska, Źródlana, Wikcars Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wiktor Gutze - Panorama Firm jeszcze dobrze też robi dudek ale tam teraz same ferrari i porsche stoi wiec nie wiem ile od elementu
michał69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 brat oddawał golfa do marszałka i też dobrze zrobili
Tomasz Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Traktujecie chłopaka gorzej niz my Pawła:wink: nikogo nie traktuje, nie lubię jak ktoś mi i chłopakom robi obciach (tylko nikt o tym nie mówi, a ja za stary jestem i czeszę pod włos)
P-U-M-A Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Traktujecie chłopaka gorzej niz my Pawła:wink: nikogo nie traktuje, nie lubię jak ktoś mi i chłopakom robi obciach (tylko nikt o tym nie mówi, a ja za stary jestem i czeszę pod włos)
Sysiek Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 powołaj sie na mnie ale jako na mnie a nie na a4-klub Konopiska, Źródlana, Wikcars Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wiktor Gutze - Panorama Firm jeszcze dobrze też robi dudek ale tam teraz same ferrari i porsche stoi wiec nie wiem ile od elementu Taki dosc mlody koles, jezdzil jeszcze dosc niedawno Biemfujem seri 5 ?
andr3i Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Tymek lajzo jechales za mna dzis w ta burze trasa 1 i pote maleja pokoju puszcza ci awaryjki a ty tez zamiast dlugimi zaj.... i tylko nie mow ze nie poznales
tymonA4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Przecież tez ci puścilem awaryjne mogłeś podejść na światłach stałem za tobą
OLI_B5 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 trzeba tylko lepsza kam zalatwic na nastepny raz Mam dobry nagrywator to dajcie znać jak coś , bo z tym spotem coś cięzko mi idzie:facepalm:
MrTea Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 filmy filmy filmy.. gdzie są filmy? :slina:
MAGIC87 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 potrzeba inspiracji:wink: i kreski sie rodza
OLI_B5 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 W końcu udało mi się dotrzeć na spocik Filmy zaraz wrzucam:wink:
bortex69dyzio Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 kto z kim dzis jechal? no i kiedy te filmy?
Rekomendowane odpowiedzi