emay Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 A ja dostałem spóźniony prezent pod choinkę https://m.facebook.com/sportmile?__user=100002169876731 Dolot, turbo, wtryski, pompy, wydech custom ze sterowanymi klapkami RS6 i powinno dać 700+ w przyszłym tygodniu do Wawy Jeszcze tylko na koniec dobre koło i powinno być dobrze Kierwa będzie ogień
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale ciemnogród ...chłopie, to nie Ja proszę o pomoc w wymianie świec Wódki razem nie piliśmy, hamuj się trochę bo Ja Cię nie obrażam.
emay Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale ciemnogród ...chłopie, to nie Ja proszę o pomoc w wymianie świec Wódki razem nie piliśmy, hamuj się trochę bo Ja Cię nie obrażam. Co w tym takiego dziwnego, że proszę o wymianę świec ? Niestety, ale obraziłeś mnie pisząc abym leki brał itd. także tego. Jeśli Ciebie uraziłem, przepraszam. Nie było tematu.
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Złego absolutnie nic, nie ma co drążyć chyba dalej. Sorry A tak już całkiem na luzie to nie miałem nic złego na myśli pytając o soft
goldi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja jadę do nysy odpowiedz juz dostałem z numerem Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
Lolek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja jadę do nysy odpowiedz juz dostałem z numerem Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk ehhh tylko pozazdrościć
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja jadę do nysy odpowiedz juz dostałem z numerem Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk U mnie na skrzynce pusto. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
maq Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany gdzie możecie polecić we Wrocku zrobienie hebli? Potrzebuję wymienić płyn i regenerację zacisków - ( wymiana tłoczków ) na pewno z przodu i pewnie tył też wyjdzie w trakcie. Pisałem do devastion'a ale chyba zakolejkował mnie na 2015 .
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja jadę do nysy odpowiedz juz dostałem z numerem Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Ją tez. Właśnie mail wpadł. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ---------- Pany kto na vag w Nysie wybiera się Prawdopodobnie będę miał jedno miejsce w aucie wolne. A jak nie to wysyłaj zgłoszenie i będziemy kolejny raz koczowac razem. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Gniady Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 zapatrzeni jesteście w te swoje OOOO cały świat Wam zakrywa :polew:Napisze to: W passacie CC wystepuje ten sam silnik i skrzynia tam jest 300KM, skoda wypuszcza z 260KM. O rezultatach nie będę pisał I tak dalej to będzie bidna skodzina
maq Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany kto na vag w Nysie wybiera się Kurde może i ja bym się zapisał... tylko żona wtedy będzie miesiąc przed porodem... zej...ie mnie
Lolek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Panowie mam takie pytanie, jaki warsztat polecacie we Wrocławiu, co prawda to dopiero za jakiś czas ale czeka mnie wymiana sprzęgła
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale ciemnogród ...chłopie, to nie Ja proszę o pomoc w wymianie świec Wódki razem nie piliśmy, hamuj się trochę bo Ja Cię nie obrażam. Co w tym takiego dziwnego, że proszę o wymianę świec ? Niestety, ale obraziłeś mnie pisząc abym leki brał itd. także tego. Jeśli Ciebie uraziłem, przepraszam. Nie było tematu. Nie drapać się koty...
goldi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lolek możemy w lecie ogarnąć temat sprzęgła Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
Lolek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lolek możemy w lecie ogarnąć temat sprzęgła Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Haha miałem taką cichą nadzieje że tak będzie tyle że trochę się trzeba z tym u Ciebie nagimnastykować i myślałem że już się takiej operacji nie podejmiesz
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie drapać się koty... Chillout Panie reżyserze
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 ordnung musi być Ty wujek lepiej powiedz czy będziesz w niedzielę? Wiszę Ci dużą flaszkę, czas uregulować długi
Hardjack Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pany kto na vag w Nysie wybiera się Ja też już dostałem odpowiedź ale wie ktoś może o co chodzi z tym numerem wjazdowym? Chyba nie będziemy mieli z góry wyznaczonych miejsc do parkowania? Drugie pytanie: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie.
Rekomendowane odpowiedzi