kaju Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 ...syndrom dnia poprzedniego pół cytryny wyciśnij, na to szklanka mleka - albo wejdzie albo wyjdzie... a następnym razem przed chlaniem polecam w/w sok z cytryny, a na dobranoc łyżke miodu - takie tam wspomagacze...
Gniady Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Kto z dzieciakami będzie na spocie? Namawiam żonę :-) w zasadzie już się zgodziła Jak z dziećmi to 17 pod most bo na magnolii za dużo aut jeździ
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 ...syndrom dnia poprzedniego Jakbyś jechał na spot to weź mi klucze do gwintu
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 ...syndrom dnia poprzedniego Jakbyś jechał na spot to weź mi klucze do gwintu Urzęduje w Sobótce od 15 także raczej nie dojadę ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- ...syndrom dnia poprzedniego pół cytryny wyciśnij, na to szklanka mleka - albo wejdzie albo wyjdzie... a następnym razem przed chlaniem polecam w/w sok z cytryny, a na dobranoc łyżke miodu - takie tam wspomagacze... Test dziś wieczorem
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Duds jakbyś leciał na spot to ja bym te heble zabrał
emay Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Kto z dzieciakami będzie na spocie? Namawiam żonę :-) w zasadzie już się zgodziła Jak z dziećmi to 17 pod most bo na magnolii za dużo aut jeździ to jak dzisiaj z dzieciakami ?
Gniady Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Kto z dzieciakami będzie na spocie? Namawiam żonę :-) w zasadzie już się zgodziła Jak z dziećmi to 17 pod most bo na magnolii za dużo aut jeździ to jak dzisiaj z dzieciakami ? Raczej tak potwierdze koło 15.
dzienciol Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie jakby ktoś coś wiedział na temat ładnego A4 B5 1.8T z naszych okolic to dawać znać na PW bo znajomy szuka , a na allegro nic ciekawego :/
goldi Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 :hi:ja też na razie pod znakiem zapytania jesli nie pojade do teściowej do szpitala do obornik to bedę
Lolek Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 jeszcze też sam nie wiem czy dam radę. Będę śledził co i jak, to może się zobaczymy
kaju Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 ...syndrom dnia poprzedniego Jakbyś jechał na spot to weź mi klucze do gwintu Urzęduje w Sobótce od 15 także raczej nie dojadę ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- ...syndrom dnia poprzedniego pół cytryny wyciśnij, na to szklanka mleka - albo wejdzie albo wyjdzie... a następnym razem przed chlaniem polecam w/w sok z cytryny, a na dobranoc łyżke miodu - takie tam wspomagacze... Test dziś wieczorem ja nie wiem co to kac
oca69 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Siemankoo nie widzę cwairy , wiec podejrzewam korozje
KYLOMC Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Mnie nie ma ... chory jestem ja tak samo ...
Gniady Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Siema. Wstalem dopiero O matko świnta a ja od rana pokój maluje bo mnie sytuacja ponagla -jestem z dzieciokami o 5 pod mostem.
Rekomendowane odpowiedzi