szczuraz Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Szpachla nie odpadła to nic się nie stało. Bałem się ze będziesz miał o jedno dziecko mniej bo silownik wyskoczył
kaju Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Gniady co wywinąłeś? podejrzewam, że poniósł go melanż
Lolek Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Maciek sorry za klapę No no a cóż to się stało, kolizja na spocie
Gniady Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Maciek sorry za klapę No no a cóż to się stało, kolizja na spocie piszę w imieniu syna ja nic nie zrobiłem.
maq Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Widzieliście że w nowej wersji samochód marzeń będzie rs4 b5. Na ich Facebook-owej stronie afera w sprawie hebli :-)
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Maciek sorry za klapę No no a cóż to się stało, kolizja na spocie piszę w imieniu syna ja nic nie zrobiłem. Dokładnie. Jebnał to jebnał na h*j drazyc temat ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- BTW śmiałem się z 1.9 bara u chopina a jak przed chwilą od dudsa wracałem to mi 1.7na zegar weszło. Ciekawa sprawa bo turbo świeżo robione. Może n75 już kończy żywot
Duds Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Niestety na miejscu nie mam, dopiero za tydzień jak coś. Ale za to 100% sprawny, bo kumpel go sprawdzał urządzeniem jak brał sobie na podmiankę
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Nie pali mi się mam wskaźnik doladowania to kontroluje co się dzieje. Maq ile płaciłeś za swoje paski ? Bez zrzucania pasa ci robili ?
maq Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Cały rozrząd robiłem pół roku temu więc zrzucał wszytko. Nie pamiętam ile wziął koleś za robotę a części brałem z forum od tom77. -pasek wilelorowkowy Conti 38 zł -napinacz paska alt. Ina 199 zł Ostatnio koleś wziął ode mnie 220 zeta za wymianę wisko ale nie mógł odkręcić śruby i też musiał wszystko ściągać ( z tym, że tą wymianę wisko robiłem we Lwówku przy okazji pobytu u rodzinki )
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 To się wybrałem do Sobótki... Dojechałem i jebnął mi pasek wielorowkowy - ładowania i wspomagania brak
szczuraz Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Silny chłop jesteś to chyba dałeś radę kręcić ?
hornet Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 u chopina jest 1,9 doładowania ? Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta
Lolek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 qr** miesiąc siedzenia na magazynie za kumpla Haha nadrobię wszystkie nieprzeczytane wątki na forum
szczuraz Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 u chopina jest 1,9 doładowania ? Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta Dokoksowany nieźle. Prawie jak u sainta
goldi Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 :hi:coś mi sie zdaje ze ktoś tu za wolno jezdzi mój koleś z oktawi 2 też zawsze sie chwalił niskim spalaniem do puki nie zapłacił 600 zł za wyczyszczenie turbiny i już nie jezdzi delikatnie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi