infrared Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, czy ktoś na spocie w najlbiższą niedziele będzie miał VAGa i da rade podpiąć pod moją A4? Mam parę problemów, a bez komputera nie ma najmniejszej rady jak ich rozwiązać...?
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, czy ktoś na spocie w najlbiższą niedziele będzie miał VAGa i da rade podpiąć pod moją A4? Mam parę problemów, a bez komputera nie ma najmniejszej rady jak ich rozwiązać...? spoty nie są od vagowania. jak cos to podłączenie 50 zł. bo ostatnio byl taki co przyjechal tylko sie podłączyć i mial postawić czteropak i tyle go widzieli . takze tego:hi:
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 I tu cię zaczynam lubić no Goldi wiadomka
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, czy ktoś na spocie w najlbiższą niedziele będzie miał VAGa i da rade podpiąć pod moją A4? Mam parę problemów, a bez komputera nie ma najmniejszej rady jak ich rozwiązać...? spoty nie są od vagowania. jak cos to podłączenie 50 zł. bo ostatnio byl taki co przyjechal tylko sie podłączyć i mial postawić czteropak i tyle go widzieli . takze tego:hi: drugi hornet, pierdylety prawi. niech przyjedzie z załącznikiem od razu, a nie, że gościa vagujecie a potem płacz, że miał postawić.
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie, czy ktoś na spocie w najlbiższą niedziele będzie miał VAGa i da rade podpiąć pod moją A4? Mam parę problemów, a bez komputera nie ma najmniejszej rady jak ich rozwiązać...? spoty nie są od vagowania. jak cos to podłączenie 50 zł. bo ostatnio byl taki co przyjechal tylko sie podłączyć i mial postawić czteropak i tyle go widzieli . takze tego:hi: drugi hornet, pierdylety prawi. niech przyjedzie z załącznikiem od razu, a nie, że gościa vagujecie a potem płacz, że miał postawić. te te Ty mi tu z hornetem nie wyjeżdżaj , ale co racja to racja . Zapraszamy serdecznie na spoty , povadamy , poznamy sie i tak dalej
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 otóż to, a nie od razu zniechęcać z góry koleszka weźmie załącznik i podjedzie, to można o vagu gadać.
Gniady Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 I tu cię zaczynam lubić No co ty??? -
goldi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 :hi:kurcze zaczyna sie robota w pracy a było tak pięknie
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 :hi:kurcze zaczyna sie robota w pracy a było tak pięknie ty pewnie dopiero z wyra wstałeś jak na drugą zmianę masz
KYLOMC Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 elo mam pytanko ma ktoś może pozyczyć dobry prostownik ? mój ładuje tylko do 11.85 v i dalej nie ładuje ;(
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jakby komuś sie rzuciła w oczy: http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-avf-skradziono-wroclawiu-323185/
Rekomendowane odpowiedzi