andy_sky Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Potrzebuję zregenerowac dwumas czy we wrocku jest od tego fachowiec pomózcie
szczuraz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zaspawaj sprezyny i nie będzie skakalo.
nitroo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema:hi: jeszcze tylko 1 dzień Boisz się? da się przeżyć
Gość cwiara Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema:hi: jeszcze tylko 1 dzień Na drugim mniejszy stres Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
banan87 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 miał być Wojtuś i będzie Wojtuś będzie mały Bananek
Nelson Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 miał być Wojtuś i będzie Wojtuś będzie mały Bananek Moje gratulacje. To gdzie dzisiaj pijemy? Wysłane z monopola 24/7
Gość cwiara Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 miał być Wojtuś i będzie Wojtuś będzie mały Bananek Moje gratulacje. To gdzie dzisiaj pijemy? Wysłane z monopola 24/7 Slyszalem ze u Ciebie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Radex121 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema panowie ma ktoś dziś chwile z vagiem na wyposażeniu ... ? Potrzebuje podnieść bixenony a bez vaga nie da rady ;/
Nelson Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema panowie ma ktoś dziś chwile z vagiem na wyposażeniu ... ? Potrzebuje podnieść bixenony a bez vaga nie da rady ;/ Trzeba najpierw pozbyć się błędów ze świateł, wtedy można poziomować ;-) Wysłane z monopola 24/7
Radex121 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tzn ? Vagiem po usuwać błędy ? Bo cholera mnie bierze jedna świeci wyżej a druga w ziemie :facepalm:
Nelson Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Możliwości jest kilka. Aczkolwiek ja obstawiam koniec silniczka albo odbłyśnik wyskoczył z zaczepów Wysłane z monopola 24/7
Gniady Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema:hi: jeszcze tylko 1 dzień Na drugim mniejszy stres Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Co to będzie jak się Loli pierwszego boi
Radex121 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Możliwości jest kilka. Aczkolwiek ja obstawiam koniec silniczka albo odbłyśnik wyskoczył z zaczepówWysłane z monopola 24/7 Sprawa jest taka ze ja je dopiero co zamontowałem i dlatego tak świecą ;P potrzeba im regulacji xD
Budzik01 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 ponownie Ehh wyjąłem rns'a i co ujrzałem już wiem czemu mi radio FM nie gra oto widok, powiedzcie mi czego dokładnie brakuje żeby wpiąć się pod radio bo już mam tego dość. A i w kostce natknąłem się na taką oto zworkę bez niej w sumie nie działa radio Proszę was o pomoc no i chciał bym jakoś do tego zamontować wejście na USB coś mówiliście o zmieniarce, fajna sprawa wiem ze w bagażniku mam okablowanie do tego
Gość cwiara Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Możliwości jest kilka. Aczkolwiek ja obstawiam koniec silniczka albo odbłyśnik wyskoczył z zaczepówWysłane z monopola 24/7 Sprawa jest taka ze ja je dopiero co zamontowałem i dlatego tak świecą ;P potrzeba im regulacji xD Najpierw je recznie wyreguluj. Zamontowales ori xeny? Poziomowanie tez? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Radex121 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cytat Zamieszczone przez Radex121 Zobacz postaMożliwości jest kilka. Aczkolwiek ja obstawiam koniec silniczka albo odbłyśnik wyskoczył z zaczepów Wysłane z monopola 24/7 Sprawa jest taka ze ja je dopiero co zamontowałem i dlatego tak świecą ;P potrzeba im regulacji xD Najpierw je recznie wyreguluj. Zamontowales ori xeny? Poziomowanie tez? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Miałem ori xenony ze spryskani i poziomowaniem i wymieniłem te xenony na BIxenony I nie ma szans ich ręcznie gdy poruszam tymi śrubkami od regulacji to nic sie nie dzieje przeczytałem na forum ze trzeba podpiąć vaga i adaptacje lamp i wtedy wyregulować imbusem i zapisać zmiany komputer wtedy zapamięta zmiany i będzie git
Rekomendowane odpowiedzi