szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Teraz jak się niema 250ps to wstyd wyjechac na miasto bo cie byle polo w dieslu wessa na pierwszych światłach. nadane z nory szczura
Duds Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Właśnie dlatego trzeba się zbroić U mnie wpadnie pakiet zima i gtb to będę się ganiał po Wrocku
szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 17:00 nadane z nory szczura
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj lepiej nie wyjeżdżajcie na AOW jak nam planów nie pokrzyżują gdzieś niebiescy to będzie gruba impreza "pożegnanie lata" Na razie jest Aventador, RS6 C7, TurboS, GTR i zobaczymy czy ktoś jeszcze podjedzie
szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Sciagnij to pod MM albo daj namiary to sobie pare fotek cykne nadane z nory szczura
bidzio1 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj to i ja planuje się zjawić ;-)
arre Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj to i ja planuje się zjawić ;-) badz o 17 bo ja bede jakies pol godzinki tylko i zawijam do siebie bo i u mnie jakis mini spocik o 19
Duds Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj lepiej nie wyjeżdżajcie na AOW jak nam planów nie pokrzyżują gdzieś niebiescy to będzie gruba impreza "pożegnanie lata" Na razie jest Aventador, RS6 C7, TurboS, GTR i zobaczymy czy ktoś jeszcze podjedzie Nagrajcie jakieś filmiki z kresek wysłane z kalkulatora
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Sciagnij to pod MM albo daj namiary to sobie pare fotek cykne nadane z nory szczura Ustawka ok 21-22 nie wiem dokładnie dostanę smsem info. Zobaczymy czy się uda
WIŚNIA Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane
qrczak91 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ja dzisiaj w końcu zajadę btw, zakupiłem Vag Can Pro + kabelek. Kupa kasy, ale warto
szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane Trza wiazke przerezać. Podepnij na razie przetwornice pod kostke od długich zeby mieć mijania. Jakbys miał fure na miejscu to godzina roboty dla mnie. Wejdz w temat rezania poliftow i tam masz pełny manual.nadane z nory szczura
KYLOMC Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 ja wpadnę fajnie jak by te furki podjechały
szczuraz Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Ja juz jestem nadane z nory szczura
WIŚNIA Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Siema, pany sprawa jest [emoji87] zabrałem się za rezanie lamp przód wywaliłem ori bosche wsadziłem valeo na bixenonie od Gwertego wtyczki podłączyłem wg. Schematu z forum i teraz konkrety: włączam przełącznik od świateł w pozycję świateł mijania nic nie swieci daje wajche do siebie od kierunków palą się mijania a długie od siebie jak dam normalnie świecą pomysły? Patykiem pisane Trza wiazke przerezać. Podepnij na razie przetwornice pod kostke od długich zeby mieć mijania. Jakbys miał fure na miejscu to godzina roboty dla mnie. Wejdz w temat rezania poliftow i tam masz pełny manual.nadane z nory szczura W nocy wyjeżdżam, jak wrócę w przyszłym tygodniu to się będę bawił, ale w fazie testów już widzę że się farbą na drzwiach garażu topiła jak długie zajepałem. :vPatykiem pisane Edytowane 19 Października 2014 przez WIŚNIA
emay Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj lepiej nie wyjeżdżajcie na AOW jak nam planów nie pokrzyżują gdzieś niebiescy to będzie gruba impreza "pożegnanie lata" Na razie jest Aventador, RS6 C7, TurboS, GTR i zobaczymy czy ktoś jeszcze podjedzie Aventador to ten od Kuby ?
KYLOMC Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Spartan i jak miałaś stracha przy zjedzie z estakady ? dobrze że się już zmywali
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj lepiej nie wyjeżdżajcie na AOW jak nam planów nie pokrzyżują gdzieś niebiescy to będzie gruba impreza "pożegnanie lata" Na razie jest Aventador, RS6 C7, TurboS, GTR i zobaczymy czy ktoś jeszcze podjedzie Aventador to ten od Kuby ? Kuba go tylko wynajmował. Będzie właściciel
Rekomendowane odpowiedzi