Nelson Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-D no i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa.
arre Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-D no i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam?
e9matic Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cwiara a pytałem się czy ogarniasz temat
Gość cwiara Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Technicznie tak ale z czasem jak zwykle krucho. Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-Dno i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam? Zwyklym kablem nie odczytasz pamieci flash w ecu. Musi byc galetto lub mpps.
arre Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Technicznie tak ale z czasem jak zwykle krucho. Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-Dno i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam? Zwyklym kablem nie odczytasz pamieci flash w ecu. Musi byc galetto lub mpps. jak mam czytnik eepromu to zdejmujac puche odczytam z kosci bezposrednio?
dzienciol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Panowie polecicie kogoś od wirusowania we Wrocławiu ? Kto ogarnie to bdb w zagazowanym 1.8T. Wiem że jest gregor ale 400km w jedną strone to trochę sporo , a może ktoś we Wro ogarnai to równie dobrze co on
Gość cwiara Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Technicznie tak ale z czasem jak zwykle krucho. Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-Dno i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam? Zwyklym kablem nie odczytasz pamieci flash w ecu. Musi byc galetto lub mpps. jak mam czytnik eepromu to zdejmujac puche odczytam z kosci bezposrednio? Ale mapa wtrysku nie siedzi w pamięci eeprom tylko flash.
Nelson Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Technicznie tak ale z czasem jak zwykle krucho. Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-Dno i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam? Zwyklym kablem nie odczytasz pamieci flash w ecu. Musi byc galetto lub mpps. Zakładamy się o litra Jacka? Zczytam Ci jeszcze pin z ecu
dzienciol Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Panowie polecicie kogoś od wirusowania we Wrocławiu ? Kto ogarnie to bdb w zagazowanym 1.8T. Wiem że jest gregor ale 400km w jedną strone to trochę sporo , a może ktoś we Wro ogarnai to równie dobrze co on to jak ?
Nelson Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zrób sobie program na PB, a mapy do gazu pojedź zrobić u Pawła z V-gazu w Wilczycach
Gość cwiara Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Technicznie tak ale z czasem jak zwykle krucho. Ja u siebie Evap, N249 I drugą sondę wyrzuciłem w moment :-Dno i mi 2 sonde tez wyrzuciles Prześlij mi wsad kompa. zwyklym kompem to zczytam?Zwyklym kablem nie odczytasz pamieci flash w ecu. Musi byc galetto lub mpps. Zakładamy się o litra Jacka? Zczytam Ci jeszcze pin z ecu No w benzyniaku to napewno
Rekomendowane odpowiedzi