jihaad Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Z tym olejem w DSG zdecydowałem się w końcu na ASO, bo wyszło 980 zl i do VW/Audi w Lubinie mam bliżej jak do Wrocławia Dzieki panowie. Wysłane batonikiem Kitkat Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jihaad
Aron21 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Da rade jakoś sprawdzić czy rozrząd jest poprawnie wymieniony w silniku 1.9 TDI AVF bez rozbierania przodu?? Poprzez VCDS np ?? Bo po wymianie rozrządu silnik jakby chodził głośniej ( głośniejsze klekotanie ) i zrobił się jakiś wolniejszy
oca69 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Da rade jakoś sprawdzić czy rozrząd jest poprawnie wymieniony w silniku 1.9 TDI AVF bez rozbierania przodu?? Poprzez VCDS np ?? Bo po wymianie rozrządu silnik jakby chodził głośniej ( głośniejsze klekotanie ) i zrobił się jakiś wolniejszy Jest. Uderz do goldiego albo cwiary
Aron21 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kąt synchronizacji, kanał 4 No tam właśnie sprawdzałem jak i przed wymianą skakało między 0.0 a 0.6 czyil OK Ale mimo to mam wrażenie jest gorzej jak przed wymianą
kaju Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kąt synchronizacji, kanał 4No tam właśnie sprawdzałem jak i przed wymianą skakało między 0.0 a 0.6 czyil OK Ale mimo to mam wrażenie jest gorzej jak przed wymianą no bo 1,9. to stan umysłu, styl życia.
Nelson Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 k**wa ręce opadają z tymi mechanikami zmieniajacymi rozrządy. Ja żadnemu pajacowi auta na rozrząd nie dam, no chyba, że Jackowi z Evolution [emoji76]
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 k**wa ręce opadają z tymi mechanikami zmieniajacymi rozrządy. Ja żadnemu pajacowi auta na rozrząd nie dam, no chyba, że Jackowi z Evolution [emoji76] Brylant załatw mi jakieś zniżki :D
Gość cwiara Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 k**wa ręce opadają z tymi mechanikami zmieniajacymi rozrządy. Ja żadnemu pajacowi auta na rozrząd nie dam, no chyba, że Jackowi z Evolution [emoji76] :polew: Brylant załatw mi jakieś zniżki Ty bedziesz jutro na spocie?
Lolek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja też mam wrażenie ze po ostatniej wymianie głośniej zaczął chodzić tyle ze za***rdala?
Gość cwiara Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja też mam wrażenie ze po ostatniej wymianie głośniej zaczął chodzić tyle ze za***rdala Kilka części mi zostało z Twojej wymiany rozrządu ale chyba mało ważne jak auto jeździ
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 k**wa ręce opadają z tymi mechanikami zmieniajacymi rozrządy. Ja żadnemu pajacowi auta na rozrząd nie dam, no chyba, że Jackowi z Evolution [emoji76] :polew: Brylant załatw mi jakieś zniżki Ty bedziesz jutro na spocie? bede bede
szczuraz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja też mam wrażenie ze po ostatniej wymianie głośniej zaczął chodzić tyle ze za***rdala Kilka części mi zostało z Twojej wymiany rozrządu ale chyba mało ważne jak auto jeździ [emoji14]olew: Z mojej też kilka maneli zostało. To jakaś zorganizowana akcja? Zmniejsz masę zyskaj przyspieszenie ? [emoji12] [emoji6] Tapniete z HGW 2
Rekomendowane odpowiedzi