Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 A ja od 7 lat tam nie zaglądałem wszystko w oryginaleMi już ciśnienie zaczynało czasami ucinać. wyczyściłem i wróciło do normy
emay Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Nelson napisałem Ci info na whatsup A właśnie ogarnales dolot?
Arbam Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Pijeta? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Panowie. Co jest z tymi spotami ? Takie wielkie miasto i brak ludzi ? Nie moze tak byc. Robimy wielka reaktywacje.
Gość cwiara Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Prosze o wpisywanie sie chetnych na spot. W przyszla sobote robimy powitanie wiosny
arre Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Prosze o wpisywanie sie chetnych na spot. W przyszla sobote robimy powitanie wiosny W przyszla sobote to sobie jajka umyj przed swieceniem
Arbam Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Przyszła sobota to święta wiec po jak najbardziej. Ale musimy dobrać miejscówkę jakaś konkretną. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Ok. Mozna po swietach. Moim zdaniem miejscowa jest odpowiednia. Jak macie pomysly to smialo , rozpatrzymy
Duds Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Chyba się wyrobię z furą do świąt to może wreszcie zajadę
chopin Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Zdecydowanie tak nie może być - pierwsza sobota po świętach robimy spota i jedziemy do dobrej pizzy tak jak dawnym zwyczajem. Trzeba sie poprzepraszac i żyć w zgodzie. Rezerwujemy stoliki i robimy spoty od nowa
kaju Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Zdecydowanie tak nie może być - pierwsza sobota po świętach robimy spota i jedziemy do dobrej pizzy tak jak dawnym zwyczajem. Trzeba sie poprzepraszac i żyć w zgodzie. Rezerwujemy stoliki i robimy spoty od nowaa według mnie to chwilę czasu potrzeba na zaoomnienie, a nie na siłę.
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Zdecydowanie tak nie może być - pierwsza sobota po świętach robimy spota i jedziemy do dobrej pizzy tak jak dawnym zwyczajem. Trzeba sie poprzepraszac i żyć w zgodzie. Rezerwujemy stoliki i robimy spoty od nowaChyba ci się sufit na łeb zawałil. Po ostatnim ich numerze nikt tam nie pojedzie. Chyba ze pokrywasz wirtualne piwa i inne doliczane dodatki to ok. [emoji6] Tapniete z HGW 2
emay Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Zdecydowanie tak nie może być - pierwsza sobota po świętach robimy spota i jedziemy do dobrej pizzy tak jak dawnym zwyczajem. Trzeba sie poprzepraszac i żyć w zgodzie. Rezerwujemy stoliki i robimy spoty od nowaChyba ci się sufit na łeb zawałil. Po ostatnim ich numerze nikt tam nie pojedzie. Chyba ze pokrywasz wirtualne piwa i inne doliczane dodatki to ok. [emoji6]Tapniete z HGW 2 Co tam się stało w dobrej ? Już nie jest dobra ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Była dobra... jest ch*!owa taki progres
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Pani wlascicielka doliczala sobie piwka których nie wypilismy. Mi chciała wcisnac dodatkowo do zaplaty Gniadego szame za którą Ula chwilę wcześniej placila itp. Tapniete z HGW 2 Jeszcze się blać tłumaczyla jakąś awaria systemu której nie było. Tapniete z HGW 2
Rekomendowane odpowiedzi