maq Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kierownik czerwonego przedlifta avant z wlepą klubową na lewym tylnym słupku ujawnia się tu?Może to Bartek Maq [emoji6]Tapniete z HGW 2 Siemka . Nie maq bo nie ma wlepki na słupku i ma polifta
szczuraz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To przez ten przedliftowy kolor. Pamiętasz jak kiedyś pytałem czy zakładałeś poliftowe lampy? :grin:
jmr Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki za spota Było miło :-) /ja przyjechałem tą białą zabawką/ Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez jmr
maq Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To przez ten przedliftowy kolor. Pamiętasz jak kiedyś pytałem czy zakładałeś poliftowe lampy? Lepiej bo zoabczyłeś jak mam wtyczki do lamp i powiedziałeś, że ktoś profi przerobił
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To przez ten przedliftowy kolor. Pamiętasz jak kiedyś pytałem czy zakładałeś poliftowe lampy? Lepiej bo zoabczyłeś jak mam wtyczki do lamp i powiedziałeś, że ktoś profi przerobił bo ja byłem pewny że całe auto to mega profi przeróbka na polifta
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wrocław na auditeam bangla? Czy zamknięte?
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzisiaj jest zamknięte. Jutro będzie otwarte od 9-20
goldi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Maciek widzę rośniesz w siłe w ostrzeżenia
szczuraz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mam że tak powiem na jakiś czas "rozmowy kontrolowane" także moje odpowiedzi będą docierały z lekkim poślizgiem [emoji6] Tapniete z HGW 2 Już po moderacji. Fajnie znowu pisać Dobry [emoji111] I po moderatorze [emoji90] Tapniete z HGW 2
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kolega ojca kupił audi A4 B8 i chciałby zapodac wiecej mocy znalazłem 4 firmy które zajmuja sie ta profesją we Wrocławiu: Jetronik Race Divisionwww.jetronik.plADT Tuning Chiptuning Wrocławwww.adt-tuning.plECU Project Wrocławwww.ecuproject.plS-Performance - Chiptuning, DPF - Wrocławs-performance.pl który z nich polecacie ? może jakis inny ? czekam na info pzdr Dev
adifek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Z tych co wymieniles to Ecu Project
Arbam Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tylko taczkę chajsu niech szykuje, Pany ma ktoś kiere pożyczyć bo swoją chce do obszycia dać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
goldi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Siemka dev większość robiła w ecu trochę chamownia przeklamuje
Rekomendowane odpowiedzi