dżejki Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Z przyjemnością wpadnę Tesco, czy Mila? wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 też się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 też się piszeTy to chyba jeszcze do mnie musisz podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 podjade myśle ,że we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Z przyjemnością wpadnę Tesco, czy Mila? wyslane przy pomocy zdartego nankanga o ile pogoda nie odwali jakiegoś numeru to most. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 31 mam nadzieje odebrac a4 bo narazie insignia sie nie pojawialem, jeszcze byscie mnie wygonili xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nikt nikogo nigdy nie wyganiał. [emoji6] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobon3R Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Heh, podjechalbym swoim syfem ale poki co wstyd. Od wiosny zaczne odwiedzac spoty w miare mozliwosci i czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diesel1511 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jakby coś było to dajcie znać chętnie podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 No jak tam Kochani? Dzisiaj ruszacie tyłki po światecznych posiedzeniach i biesiadach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dobry pewnie ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak pisałem wcześniej potrzebuję pomocy żeby ktos do mojego zakutego łba oraz notorycznie wqurwiającego mnie laptopa zapodał program do diagnostyki kabelkiem viaken... bo ja już dostaję szału.... towarzysze ....POMOŻECIE ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzisiaj o 17 zaczyna się zakończenie sezonu motoryzacyjnego pod milenijnym wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzisiaj o 17 zaczyna się zakończenie sezonu motoryzacyjnego pod milenijnym wyslane przy pomocy zdartego nankanga Kto to organizuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 No to git .... ja biorę Rybę po grecku, dżejki - bigos.... komu została jakaś sałatka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mi tylko chleb i wódka zostały [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Szczuraz bier wóde:) ja bede dopiero około 19 :/ wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciasp Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Panowie nie ma ktoś zaworu DV pilnie poszukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mam używkę jeśli to Cie poratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi