hornet Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 godołem no własnie...myślałem, że się zgrzewasz :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 bedzie ktos na spocie b5 kogo bede mogl zameczyc seria pytan ? szczerze mowiac po kolejnych godzinach spedzonych na czytaniu postow juz sam nie wiem co mam w swojej a4 :| Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 to ok bede prosto po pracy wiec pare minut po 18 , dozobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ByŁem na Spotkaniu i Rewelacja Mila atmosfera i wogle Dziekuje za Miłe PRzywitanie i pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vianco Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 rowniez bylem 1 raz i sie nie zawiodłem:) mila atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 j.w fachowa pomoc kolegow i dobry klimat w otoczeniu kozackich a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Panie i Panowie - zapraszam na Paintball http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/wielkopolski_paintball_second_edition_wioska_indianska-t65477.0.html;msg709292#msg709292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Słyszeliście o katastofie Helikoptera Ratunkowego? TERAZ MOŻECIE POMÓC Potrzebna jest krew grupy B Rh +. Jeśli ktoś mógłby oddać krew może to uczynić w Regionalnym Punkcie Krwiodawstwa przy ul. Czerwonego Krzyża we Wrocławiu z informacją "dla Andrzeja". Dr Andrzej Nabzdyk jest ortopedą-traumatologiem, lekarzem Pogotowia Ratunkowego we Wrocławiu i Lotniczego Pogotowia Ratunkowego, mistrzem świata w ratownictwie medycznym i komandorem Mistrzostw w Ratownictwie Medycznym i Drogowym. Wiecej informacji o nim możecie znaleźć tutaj: http://www.rescue.wroclaw.pl/instruktorzy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam. Koledzy kto się zapowiada na niedzielny spot? Bo nie chce "klamki pocałować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eres Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Chętnie wpadnę i obadam jakąś 2,8 Quattro B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 a Ja byłem ale przelotem widziałem jedna granatowa A4 byłem jakos po 18-nastej minut 15-nascie ale anonimowo bordową mazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu71 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W ten weekend tez jest spocik?Cieplo moze bedzie Ps. Dobry filmik hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 spocik na pewno jest. Ja tez sie końcu zjawie na co tygodniku bo ostatnio opuściłem parę;] kogoś jeszcze można sie spodziewać?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Taz mam w planie sie pojawic... ostatnio nie bylo kiedy bo dzidzia sie pojawila w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no to gratulacje!!!!!!!!!!!!! dla tatusia i oczywiscie mamusi ;] ktora sporo wycierpiala (przez ciebie ) i oczywiscie na spota poprosze zdjecia bobasa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ale najpierw miala sporo przyjemnosci rownowaga w przyrodzie musi byc cos tam pewno wrzuce do RNSa to sie pochwale fotką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLIND Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Podjadę dziś na 18. Prawdopodobnie Mekto też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu71 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dzisiaj troche ludzi bylo carnivore1 jak cos za tydzien wezme lapka i zobaczymy czy da sie podpiac do tego rns-a . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLIND Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie spodziewałem się takiej frekwencji :> miło było poznać (chociaż niektórych z) was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi