goldi Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 to najważniejsze żeby było zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Siema chopyMam fajny temat jak ktoś jeszcze korzysta ze stacjonarki http://allegro.pl/nowy-panasonic-kx-tg1100-nowy-okazja-i2242875064.html Dla Wrocławia za 60 przy odbiorze osobistym poza allegro ,więc jak za darmo posiadam i polecam! Karol, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Karol... CZymam kciuki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 już powinno być po akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 :banan::banan:czekamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Każdy, kto ma dziecko zna te emocje... Byle było zdrowe. Potem będziesz czekał aż zacznie chodzić. Po jakimś czasie będziesz chciał ,żeby przestało. To samo tyczy się mówienia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 JUŻ JEST :drunk:nazywa się Konrad:naughty: wymiary zewnętrzne: 3260g x 52 cm Hornetowi gratulujemy syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mój pierwszy też Konrad KAROL GRATULUJE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jestem w domu już... Nie wiem dlaczego ale niektórzy nie otrzymali mms-ów Wymiary jak pisał szczur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje:dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ustalę jutro jak moja się czuję i chyba jutro zrobimy bibę jak nie będzie przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian503394 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje teraz jesteś TATO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gratulacje Karol ! Od Moni i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No gratulacje, najważniejsze że wszystko ok i chłopak zdrowy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Teraz zobaczysz co to jest życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Teraz zobaczysz co to jest życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Teraz zobaczysz co to jest życie nie strasz chłopa bo się zamknie w sobie i nie będzie chciał wypić pępkowego Arek PW nr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje Karol! Wczoraj padł mi telefon i nie miałem jak oddzwonić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi