PERSHINGUS Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Przyjedź to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ostatnio żadnej nie było :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam wrocławiaków Mam pytanko. Jak przyjmujecie na swoich spotach członków klubu z innych regionów Polski...? Będę musiał podrzucić żonę do Wrocka i może bym podjechał na wasz parking pod Mostem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Siema wszystkim. W tą niedzielę przyjeżdżamy do Was z klubu A3. Mam nadzieję, że będzie Was dużo a nie dwa auta. Pozdro i do 18.00! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No to sie porobilo,a ja dzisiaj w Krakowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 no jak tak, to ja swoja niunie wypucuję :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_A4 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam wrocławiaków Mam pytanko. Jak przyjmujecie na swoich spotach członków klubu z innych regionów Polski...? Będę musiał podrzucić żonę do Wrocka i może bym podjechał na wasz parking pod Mostem... zapraszamy kazdy posiadacz a4 jest mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERSHINGUS Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Elo, zapraszam na cinema-spot w piątek, lub sobotę wieczorem na "DOM ZŁY" chętni niech dadzą znać na priva żeby TU nie zaśmiecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobasan Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Hej. Mam pytanko: ma ktoś może VAG'a z opcją zmiany języka zestawu głośnomówiącego? Na forum znalazłem opis że da się to zrobic w następujacy sposób: " Wybierasz w vag-com : 1) zakładkę "Electronics I" 2) wybierasz sterownik telefonu, czyli 77-Telephone 3) wybierasz kodowanie, funkcja 07 : 07-Coding 4) w okienku kod zmieniasz ciąg cyfr : 00xxx11 na 00xxx22. Niestety w mojej wersji oprogramowania VAG 311-2 nie mogę tego przeprogramowac stąd pytanie do forumowiczów. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_a_n_k_i_e_t_a_grupowe_spoty_wyjazdowe-t105280.0.html zainetesowanych zapraszam do ankiety !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Panowie mam problem tego typu że mam zimno w aucie znalazł by sie ktoś kto pomoże?? a mianowicie musze przedmuchać wodą nagrzewnice ale niemam jak i gdzie kto ma dostęp do wody i węża ogrodowego by PRZEPOMPOWAĆ nagrzewnice WROCŁAW POMOCY!!![br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 13:34_________________________________________________wielkie dzięki za pomoc juz sobie poradziłem płukanie nagrzewnicy pomogło i autko grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 zapraszam do zagłosowania http://www.a4-klub.pl/smf/propozycja_dlugopisu_ankieta-t109152.0.html [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 17:12_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 wszystkim kolegom i koleżankom z Wrocławia życzę w Nowym Roku pomyślności i samych sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżej Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co by radar Was omijał, Co by waha tańsza była. Aby jeździć można było, Tak jak Audi zasłużyło. Żeby klekot, nowy, stary, Zawsze jeździł jak Ferrari, Albo lepiej, był jak Hamer, Nie do zdarcia na opale. Benzyniaki, były za to, Jak lotnictwa siły z NATO. Ale nie, jak nasze efy bojowe, Tylko szybkie, zwinne, naddźwiękowe. Tego na rok 2010 życzę, Wam wszystkim forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi