Ksiadz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 O ja Cie pierdziele To jest angielska robota. Jak wrócę to go zapier....lę. Ale pierw kasę odda, późnej do piachu.
Duds Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam koleżankę na UE, czasami będziesz musiał przysiedzieć ale większość czasu będziesz mógł się opier:whistling: Na moim kierunku podobno takich ulg nie ma
emay Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hornet byłem u ortopedy dziś, jest kołnierz
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hornet byłem u ortopedy dziś, jest kołnierz Czyli superb będzie pomodzony
Duds Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie jakby ktoś coś wiedział o jakimś fajnym mieszkaniu we Wro dla 4 osób to proszę o info Najlepiej blisko UE lub w połowie drogi między UE a PWR.
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie, zapraszam do akcji http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zbiorka-michalkow-dzieciakow-242180/
goldi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 siema emil ja wiem co zrobisz za odszkodowanie pewnie czip to twojej fury i siedz na zwolnieniu ile sie da
Hardjack Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 A który kierunek Duds? UE uchodzi za bardziej lajtową uczelnie niż PWr czy UWr więc będzie dobrze Kaju pytałem bo mieszkam niedaleko Oleśnicy i kiedyś jeździło się tam na dziewczynki
szczuraz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Efekty prac znajomego lakiernika... Miała być kładziona folia na dach, niestety, calutki klar odszedł. Teraz muszę się jeszcze bawić w skrobanie przy brzegach. http://s18.postimage.org/w5a02nrc5/IMG_1774.jpg http://s8.postimage.org/b7pab0ptd/IMG_1768.jpg http://s14.postimage.org/jj5ltdapp/IMG_1780.jpg Znaczy w Anglii Ci tak spierdzielili ?! Przed chwilą durne babsko położyło mi motocykliste pod koła... Blać się zatrzymała popatrzyła jak pomagam gościowi wstać i pojechała w piz*u nawet nie podeszła. Gdyby nie wyglądało to groźnie to bym sie za nią puścił bo daleko pewnie nie odjechała ale gość aż wpadł w krzaki. Głupota ludzka nie zna granic bez kitu...
Ksiadz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W Anglii, Anglii. Malował mi jeden boczek bo mi się nie podobał, plus miałem odprysk lakieru bezbarwnego po myjni, koło szyberdachu. Więc zrobił swoje, debil. Prysnął lakierem bezbarwnym po całym dachu. Doprowadziłem to do stanu, jako tako. Teraz folia do przykrycia. Jutro odbieram pomalowane dokładki w kolorze. Jak będzie lipa, to jadę do znajomego-znajomego do Karpacza, tam mi będzie wszystko poprawiał. Ogólnie, tragedia.
Duds Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A który kierunek Duds? UE uchodzi za bardziej lajtową uczelnie niż PWr czy UWr więc będzie dobrze Kaju pytałem bo mieszkam niedaleko Oleśnicy i kiedyś jeździło się tam na dziewczynki Finanse i rachunkowość na ZIFie.
Nelson Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Takiego powrotu ze spotu, już dawno nie pamiętam:decayed:
goldi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 bry na chorobowym do poniedziałku nie ma to jak ominąć nocki w pracy:whistling:
Nelson Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Sobie pozapierdalaliśmy z Krzychem, taki mały street w leniwą niedzielę
Duds Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak ktoś potrzebuje coś do B5 to mogę jutro zabrać do Wrocławia. Jadę z kolegą, więc jakich dużych rzeczy nie wezmę jak coś
emay Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siema emil ja wiem co zrobisz za odszkodowanie pewnie czip to twojej fury i siedz na zwolnieniu ile sie da Dzisiaj byłem na hamowni programu robić nie będę. ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- Hornet byłem u ortopedy dziś, jest kołnierz Czyli superb będzie pomodzony Na początek przyciemniam szybki potem jakieś ładne 16" ori fele.
Ksiadz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autko po małych zabiegach Jeszcze wymiana tylniego zderzaka na S4 i dokładka przód. Wszystko czeka w bagażniku, może jutro
Rekomendowane odpowiedzi