szczuraz Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ty miałeś wcześniej jasną skórę w swojej ? czy to zwykła szmać była ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zwykła szmać w dodatku w pełnej elektryce. Co za k**wa pajac ten samochód konfigurował, to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 lepsze to niż zielona skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Gorsze od zielonej skóry jest jeszcze granatowe wnętrze. Jak audi mogło się tak poniżyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Zna ktoś te auto *Audi a4 Avant rs4 SKÓRA NAVI XENON BOSE 18"* (2701854009) - motoAllegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ale pizga rano żona musiałą szyby skrobać a moja fura stoi w pseudo garażu ale nawet jak jest -25 to szyby nie zamarzają o 5 rano było u mnie 0 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Musisz skrobać bo zmarznięte tak mi się dzień świra przypomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Zna ktoś te auto *Audi a4 Avant rs4 SKÓRA NAVI XENON BOSE 18"* (2701854009) - motoAllegro ? Jak to jest RS 4 to ja ja jestem arabem jeszcze 2,5 TDi z 98r wolałbym do szczura kukuriźnika dwukołowego kupić i w nocniku na głowie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Gorąco polecam :banan:jest cały czas do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Zna ktoś te auto *Audi a4 Avant rs4 SKÓRA NAVI XENON BOSE 18"* (2701854009) - motoAllegro ? Jak to jest RS 4 to ja ja jestem arabem jeszcze 2,5 TDi z 98r wolałbym do szczura kukuriźnika dwukołowego kupić i w nocniku na głowie jeździć. i ten grill U mnie rano o 7.30 4 stopnie i bez skrobania się obeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A u mnie w garażu 16 stopni :grin: też bez skrobania się obeszło :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mózg rozjebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru? Bardzo dobra firma, maja kilka opcji renowacji lakieru. Polecam FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja pany, podpowie mi ktoś jeszcze jakieś dobre miejsce do polerki etc? lustereczko mi się marzy chyba, że ta dziupla jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Oferta - Opel Vectra - Witam, jestem osobą prywatną, mam do sprzedania samochód opel vectra który użytkuje od 7 lat, bardzo dobrze utrzymany z bardzo bog navi plus w vectrze ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- a tu jeszcze b8 w cenie Dawro.pl - obwieszczenia, licytacje, przetargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Oferta - Opel Vectra - Witam, jestem osobą prywatną, mam do sprzedania samochód opel vectra który użytkuje od 7 lat, bardzo dobrze utrzymany z bardzo bog navi plus w vectrze ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- a tu jeszcze b8 w cenie Dawro.pl - obwieszczenia, licytacje, przetargi k**wa, że on wpadł na to, że to tam się wpasuje tej. Nawet ładnie mu to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Oferta - Opel Vectra - Witam, jestem osobą prywatną, mam do sprzedania samochód opel vectra który użytkuje od 7 lat, bardzo dobrze utrzymany z bardzo bog navi plus w vectrze ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- a tu jeszcze b8 w cenie Dawro.pl - obwieszczenia, licytacje, przetargi Daruj sobie DAWRO... tam większość to padaki a opisy rzeczoznawców (kupionych) można między książki wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A trzecia sprawa, to takie przetargi są ustawione z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A trzecia sprawa, to takie przetargi są ustawione z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 kiedy kolejny spocik? chciałbym się wybrać po raz pierwszy wrocławianie, gdzie dobrze i w przystępnej cenie zrobię polerkę czarnego lakieru? Bardzo dobra firma, maja kilka opcji renowacji lakieru. Polecam FleshCar | Szybkie naprawy lakieru, autokosmetyka, wulkanizacja pany, podpowie mi ktoś jeszcze jakieś dobre miejsce do polerki etc? lustereczko mi się marzy chyba, że ta dziupla jest ok? Do superba 1200 zł kosztuje renowacja która zajmuje im 3 dni. Jest to z ochroną na ileś tam lat mogę Ci podać namiar do właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi