szczuraz Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 to już kupię cały żółty arkusz. Zerwałem bo były za czerwone nie pasowało to do mojej wizji. Na spot raczej nie dotrę bo szykuje mi sie grill po południu a wiadomo jak to się zwykle kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Spartan, auto nie poszło, zostaje jak na razie ze mną. Wolałem oznaczyć jako sprzedane, niż zdejmować ogłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 I prawidłowo... znawców tematu nagle się namnożyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 k**wa daj spokój, co by mi po tym było, jakbym wrócił w miarę do serii, tzn wsadził symphony, zwykłe fotele, lampy przód tył klape też, bo mam w kolorze i wystawił za 14-15, skoro byłby ten sam płacz, że to 2,5 i że h*j wie co w nim siedzi i że powodzenia jak dyche dostane... zostaje to auto ze mną, na przyszły są już plany na zawias i większe koło, co dalej zobaczymy, podejrzewam, że dokończę pakiet US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Bardzo mnie to cieszy cipek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kaju prawidłowo zrobiłeś. Także nie będziesz miał wyrzutów sumienia ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:07 ---------- ja dzisiaj na spocie nie będę popiłem wczoraj i musiałby ktoś mnie zabrać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja też dziś odpadam. Qrczak, jakiś akumulator chyba będę dla Ciebie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 I prawidłowo... znawców tematu nagle się namnożyło to takie typowo polskie... zazdroszczę to opierdolę błotem naokoło niech mu się nie sprzeda. kaju ty masz tam Q ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To w ogóle ktoś będzie dzisiaj? Bo miałem się pofatygować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wątpię. Może jakieś pojedyncze sztuki. Przyjedź w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 I prawidłowo... znawców tematu nagle się namnożyło to takie typowo polskie... zazdroszczę to opierdolę błotem naokoło niech mu się nie sprzeda. kaju ty masz tam Q ? Tak, mam 1/2 no i na dekorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 mnie tez nie ma dzisiaj. będę za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 [/color]AAaaAA i takiego jeszcze znalazłem u siebie na trawniku parę dni temu. Ciekawy jestem czy na spot zajedzie. http://s18.postimage.org/6mfhzs9jp/2012_10_10_074.jpg <br /><br /> Hehe auto kolegi, pewnie by jezdzil na spoty, ale niestety w niedziele zawsze jest wczorajszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Pilna sprawa... Ma ktoś dostęp do sprzętu żeby zmierzyć ciśnienie w cylindrach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanpl Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wczoraj ? z tego co pamiętam to z miesiąc temu tam stałem, bo tymczasowo tam mieszkałem. tak to jest niestety jak zajeżdzasz na osiedle o 23 a nie ma gdzie stanąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 to nie wczoraj tylko jakiś czas temu BTW zająłeś moje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No i ziomek skaczący ze stratosfery wylądował ja pier**le...prędkość dźwięku spadając z 39km nad ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No i ziomek skaczący ze stratosfery wylądował ja pier**le...prędkość dźwięku spadając z 39km nad ziemią Też oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Typ ma jaja z tytanu sam widok na ekranie mnie przerażał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi